Ava objavila šta su joj sve nudili za seks: Imam i ja svoju cenu!

Ava Karabatić izdala je svoju autobiografiju i najavila da je to štivo koje će sigurno uzburkati javnost.

Samouverena Karabatićeva se osvrnula na brojne nemoralne ponude koje je u Zadru, gde je upisala Filozofski fakultet, često dobijala.

“Za seks su mi nudili svašta, od čokolade do jahte. Imam i ja svoju cenu kad je posao u pitanju, ali kad se radi o ljubavi, tu me ne možete kupiti. Nikad nisam pokleknula i dopustila da me drugi izmanipulišu”, rekla je Ava.

Ava je u knjizi opisala i kako se svojevremeno dopisivala s jednim zatvorenikom, a s obzirom da ju je to s vremenom počelo da uzbuđuje, tako “napaljena” spakovala je kofer i otišla da ga poseti u zatvoru.

To je bilo najluđe vođenje ljubavi u mom životu. Adrenalin u zatvorskoj ćeliji bio je ogroman. Bilo je fenomenalno, iako sam znala da ga više nikad u životu neću videti”, rekla je Ava, a prenosi Zadarski.hr.

U jednom delu ona će otkriti i zašto je ušla u rijaliti “Parove”.

“Čudno je to stanje u kojem sam bila pred ulazak u Parove… Emotivno sam bila skroz slomljena, ali pojavno, nije bilo tog groma koji bi raspolovio Avu Karabatić… Iz života mi je tiho izašao čovek za kojeg sam mislila da ću sa njim provesti ostatak života… Ava… luda glavo… sva tvoja silna pamet otišla ti je u srce… jedino mesto gde nemaš kontrolu… Baš tako… kada je recimo seks u pitanju, mogu apstinirati mesecima… godinama, ako treba, ali neću to uraditi sa nekim zbog koga moram ujutro prati usta sapunom…. Nek se nose svi….

Ali kada je moje ludo srce u pitanju,kad ono zatreperi, potpuno je svejedno da li je upitanju poslednji kriminalni ološ, neko lepuškasti kreten, ili neko ružan i neugledan… srce radi po svome… A najtužnije je to što je ovog puta bio u pitanju divan, normalan čovek….

Završila sam, uz uobičajene peripetije, spot za pesmu „Tri puta na dan“. Ni to mi nije donielo uobičajenu radost. Nisam mogla to podeliti sa nekim ko mi je u tom trenutku bio drag. Radila sam stvari mehanički, pakovala kofere za rijaliti, bez ranijeg straha da ću nešto zaboraviti… Sa produkcijom sam razgovarala kao najsuroviji profesinalac… molim lepo… šminker, frizera, kozmetičara, potpunu zaštitu od fizičkog kontakta, avionske karte za roditelje… i tako redom… kao razmažena zvezda… Pristali su na sve… što se pokazalo kao dobar poslovni potez, jer niti posle 11 nominacija publika me nije htela izbaciti….”, prenosi pulsonline.rs.

Ovo je samo deo intrigantne autobiografije bivše učesnice rijalitija “Parovi”, a ovo je samo delić onog sa čim će Ava uskoro upoznati svoje fanove i kroz pisanu reč.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *