ISPOVEST: Prošle nedjelje smo moja draga žena i ja boravili kod kumova u Banjaluci. Ja sam u braku deset godina. Moja supruga je brineta zanosnih oblina, sise četvorka…

[ad_1]

Prošle nedjelje smo moja draga žena i ja boravili kod kumova u Banjaluci.
Ja sam u braku deset godina. Moja supruga je brineta zanosnih oblina, sise četvorka, uskog struka podignute i utegnute gu*e, dugih nogu. Prakticiramo se*s kad god to uslovi dopuštaju.
Dok smo putovali za Banjaluku audija, često je njena ruka bila na mojoj nozi i mazila me. I mi i kumovi smo blizu četrdeset godina, ali se još uvijek dobro držimo.
Kad smo izašli to veče u Banjaluci, dobro smo se proveli, večera, ples i priča.
Vratili smo se u kumovi stan te otišli u sobe. Iz sobe kumova su se ubrzo čuli uzdasi i vriska, što je bio znak da tamo ima se*sa. Supruga i ja smo se takođe mazili i vodili ljubav ali nešto tiše. Inače, zbog obostranog uživanja primjenili smo pozu šezdesetdevet i nismo se pokajali. Ujutro, negdje oko devet smo na poziv kuma ustali. Kumovi su postavili doručak. Oboje su bili u pidžamama. Ja sam bio u bermudama.
Moja supruga je u bijeloj spavaćica otišla u kupatilo. Dok je prolazila pored mene primjetio sam da nije obukla gaćice. Ispod se vidjela šumici. Naime, obožavala je da dole ima brazilku, ali dosta šumovite, slično onoj iz poznatog privatnog uratka.
Kad je izašla iz kupatila primjetio sam da ju je kum dobro odmjerio. Nije ništa komentarisao, ali je moja supruga primjetila njegov pogled. Upitala ga je u šta se zagledao, a on se zacrveni. Sela je pored mene i doručkovao smo.

Kuma, koja je bila u kuhinji dok je moja draga šetala bez gaćica, vratila se u dnevnu sobu i pitala da li smo spavali dobro. Rekao sam da jesmo ali da je neko bio glasan sinoć. Kuma se samo nasmejala i rekla da su se oni malo zaboravili. Moja draga im je rekla da se ne ustručava i da nismo deca. Kad smo završili sa doručkom, moja draga je rekla da će ona oprati posuđe, a kum je odmah skočio i rekao da će joj pomoći. Kuma i ja smo zapalili po cigaretu i neobavezno ćaskali. Inače, kuma je veoma zgodna žena, visoka plavuša, jeb*zovna i se*si.
Moja supruga je prala posuđe, a kum se vrzma oko nje. Znao sam da će kum komentarisati sa mojom dragom u kuhinji. Pošto su vrata kuhinje bila otvorena, preko ogledala sam ugledao ruku kuma na gu*i svoje žene.
Samo sam rekao kume šta to radite tamo, što ste tihi?
Kum nije ništa odgovorio. Kuma se zainteresovani šta se tamo dešava. Pokazao sam joj rukom i ona je vidjela ruku svog muža na mojoj ženi. Spustila je svoju ruku na moju nogu. U potpunoj tišini povukla je ruku ka mom međunožju i lagano me mazila. Nakon par minuta sve je prestalo.
Obukli smo se i šetali gradom cijeli dan. Predveče smo seli u restoran da večeramo. Kuma je rekla kumu da ga je danas vidjela, a on se zacrveni.
Ona se nasmejala i rekla ne boj se, svoji smo, pa šta i da se zamjenimo večeras.
To je meni čudno zvučalo, pogledao sam suprugu, ali ona nije ništa rekla. Posle par čaša vina relaksiran se atmosfera, pričalo se o svemu, pa i o seksu. Uglavnom, te večeri sam završio u krevetu sa svojom kumom. Za razliku od moje drage, kuma je voljela a**lni se**. Kad sam joj stavio mog macana, tako je vrištala da samo mogu pretpostaviti koliko uživa u toj vrsti se**a. Posle tuširanja, po**šila mi ga je tako vješto uz kombinaciju lizanja i gutanja. Priredila mi je iznenađujuće zadovoljstvo kad mi je dok je lizala macana jedan prst gurnula pozadi i stimulisala me. Rekao sam joj da ću brzo sv**iti, pa ga je izvadila i rekla da svr**m po grudima. Tako je i bilo.
U drugoj sobi kum je obradio moju dragu. Bio je to klasičan or*lni se*s, izuzev činjenice da je zamolio moju dragu da se na**zila. Ona je to učinila. U očekivanju kumove batine, doživjela je da joj kum dobro poliže č*ar, a tek onda ju je na*uzio.
Ujutro nismo ništa komentarisali, ali ćemo možda ponoviti ove aktivnosti.

The post ISPOVEST: Prošle nedjelje smo moja draga žena i ja boravili kod kumova u Banjaluci. Ja sam u braku deset godina. Moja supruga je brineta zanosnih oblina, sise četvorka… appeared first on Komicni statusi.

[ad_2]

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *