ISPOVEST: Sve se dešavalo pre nekih desetak godina. Kao i svi mladi, vrele letnje večeri smo provodili po parkovima oko zgrada…

[ad_1]

Sve se dešavalo pre nekih desetak godina. Kao i svi mladi, vrele letnje večeri smo provodili po parkovima oko zgrada, blejanje uz neizbežno pivo.
Bilo je to društvo od nas petnaestak, a u društvu pet simpatičnih devojaka među kojima se isticala Marija, sestra mog najboljeg ortaka. Marija je tada imala 20 godina, a ja 19, važila je za laku ribu, ali niko iz društva nije hteo da je kre*ne zbog njenog brata, a svi smo prolili litre sp**me maštajući o njoj.
Te večeri smo nas šestoro ostali znatno duže od ostalih u parku, pijuckali pivo, pričali, jednostavno smo se zezali. Kako smo pili već 3-4 sata, alkohol nas je uzimao pod svoje, a meni kao sportisti to baš nije prijalo, pa sam se jednom trenutku izdvojio iz društva i seo na klupu udaljenu nekih 15 metara od njih, ne bi li došao sebi.
Kako je bila nesnosna vrućina, a sedeo sam u neosvetljenom delu parka, skinuo sam majicu i polio se vodom po licu. Nakon nekog vremena čuo sam Maki kako me zove. Javio sam joj se, već sam malo došao sebi, i ona je došla do mene. „Ej čoveče, gde ode, svi idemo kući, jesi li ok?”, upita me. „Ma višak piva, ostaću još malo da se iskuliram i palim i ja, idite vi”, odgovorih joj zverajući kao majmun u njene preplanule sise.
Svi su već otisli, bilo je oko pola dva ujutro. „Ne smem da te ostavim tako polugolog, može neka da te siluje”, reče odmeravajući moj razvijeni torzo i obliznuvši usta onako kur**nski. U tom trenutku moj ku**c je počeo da se budi u šortsu. „Pa ti me onda sačuvaj”, rekoh joj hvatajući je za ruku i gledajući pravo u njene ku***nske okice.
Znala je da se svi palimo na nju, koristila je to toliko puta, ali nikada kao tad. Prišla mi je, pomilovala moja ramena, pa je prešla preko mišićavih grudi i trbušnjaka i nazad, a onda iznenada počela da me ljubi.
Kako se lepo ljubila… sisala mi je jezik, mazeći mi leđa dok sam ja jednu ruku zavukao pod haljinicu, a drugom sam joj gnječio sisu.
Ljubila mi je bradavice, spuštala se na stomak, u sekundi joj se ruka stvorila na mom međunožju. Od silnog alkohola ku*ac mi je bio tek poludignut, iako pozamašan. „Moram nešto da mu uradim, ne ideš kući dok ne dobijem ovo što želim već mesecima”, reče mazeći mi ku**c sad već sa rukom u mojim boksericama.
Povukao sam je do jednog drveta gde je bio totalni mrak, jedva smo se videli, naslonio sam se na drvo i spustio sam šorts do kolena. Stajao je onako poludignut, a ona ga je znalački uhvatila u ruku i na**kavala ljubeći me.
Za to vreme sam joj svukao bretele haljinice do lakta i izvadio predivne si*e (dobra 4-ka), i mesio ih i igrao se sa ukrućenim brad**icama. Polako je čučnnula ispred mene dr*ajući još uvek opijen ku*ac (uplašio sam se da neće da se digne od silnog piva), liznula je prvo vrhom jezika g**vić, onda je glavić stavila u usta i počela je da ga s**a.
„Mmmmm, tako je dobar…”, mumlala je sa kada bi zastala sa pu*enjem, a moj obrijani ponos je konačno imao punih 19 cm.
Zalepila ga je rukom za moj stomak i lizala mi jaja, bila je bolja od profi ku*vi, znalački je pu*ila. Drugu ruku je zavukla ispod svoje haljinice mazeći svoju pi*kicu. Stenjala je i mumlala dok sam joj gurao skoro ceo k**ac u usta.
Povukao sam je gore i gurnuo ka drvetu, bila mi je okrenuta leđima. Kleknuo sam kod njenog du*eta, podigao haljinicu i počeo da joj ljubim i grizem gu*ove skidajući joj bele tangice. Ono što je usledilo me je totalno oduševilo: savršeno obrijana pi*kica, skroz mokra.
Raširila je noge izbacujući du*e ka meni, iščekujući željno prvi liz. Poljubio sam je šireći joj savršene polulopte, a onda sam je okrenuo ka sebi, prebacio jednu nogu na rame i polako gurao jezik u nju.
Stenjala je, rukama navlačila moju glavu na njenu vrelu pi*ku: „Daj mi, daaj, dajjj”, tiho je stenjala. Čoveče, ona već sv**ava, nisam mogao da verujem kakva je drojica. Zgrabio sam je za dupe i nabio glavu među njene noge ližući je ludački. Tresla se kao prut, svr**vala je dugo, a ja sam sa zadovoljstvom polizao njene sokove.
Stao sam ispred nje, smeškala mi se onako sa izbačenim si***inama na izvol’te, i mokrom pi**icom. Spustila je haljinicu i rekla: „Sedi na klupu, sad ću da dođem”.
Seo sam na klupu, spustio šorts do zemlje, raširio noge nadrkavajući kao kamen tvrd ku**c i čekajući njenu reakciju. Maki mi je prišla i zažvalavila divlje, pa mi je šapnula: „Sad će tek da bude zanimljivo”.
Opkoračila me je i mokrom picom mazila nabrekli k**ac, oslonila se kolenima na klupu i mazila ga je picom, pomerajući du*e napred-nazad. Stenjala mi je na uvo: „Je*ii mee, jebii”. Kur**ca je još bila željna.
Ja sam uzeo u usta njenu si*u grickajući joj bra*avicu, dok sam rukama gnječio njeno savršeno du*e. Uhvatila je ki*u u ruku namestila se i naglo se nabola do kraja. „Daaaaa, too, uuhh”. Osetio sam njene gu*ove na jajima.
Ostala je nabijena na njega par sekundi, a onda je počela njena igra. Mešala je kukovima kao da je iz por*ića ispala, nabijala se divlje grizeći me za rame da bi prigušila svoje sve glasnije stenjanje.
Ustala je i stala ispred mene naslonivši se dlanovima na svoja kolena. Bila je savršeno na**žena. Ustao sam, namestio ga i počeo da je tu*am, gnječeći joj si*e i ponekad lupkajuci dlanom po du*etu.
Polako se opet bližila vrhuncu: „Jebii, ne stajjj, jačeee”, stenjala je dok sam ja divljački zabijao ku*ac u njenu mokru ri**cu. Ponovo se stresla: „Tooooo, mmmmm, kako mi je lepooo”.
Ja sam bio na kraju snage, a nisam svr*io do tada samo zahvaljujući velikoj količini piva. Shvatila je da sam i ja na vrhuncu, brzo se okrenula, i kao u pornićima, klekla je ispred mene, stavila glavić u usta i drkala kitu neverovatnom brzinom.
Posle samo par sekundi neverovatna količina sp**me šiknula je u njena usta. Deo je gutala, a deo pljuvala po si**ma. Kada sam izbacio i poslednju kap sp**me, zadovoljno, uz blaženi osmeh oblizala je ceo kurac.
„Dobila šta sam čekala, ali biće toga još.” Ustala je uzela je moju majicu i obrisala spe*mu sa lica i si*a, navukla je tangice i namestila haljinicu.
Držali smo se za ruke i hodali oboje sa smeškom zadovoljstva na licu. Kada smo došli do zgrade poljubila me je u obraz i rekla: „Dođi na kafu sutra, sama sam”, namignula mi onim njenim k***injskim plavim okom, i nestala u tami ulaza u zgradu.

IZVOR: IMAMLUDDASAMPAPIR.COM

The post ISPOVEST: Sve se dešavalo pre nekih desetak godina. Kao i svi mladi, vrele letnje večeri smo provodili po parkovima oko zgrada… appeared first on Komicni statusi.

[ad_2]

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *