ISPOVEST: Dugo smo izlazili i baš mi se dopadao, pa sam jedva čekala da stignemo do spavaće sobe…

[ad_1]

Dugo smo izlazili i baš mi se dopadao, pa sam jedva čekala da stignemo do spavaće sobe. Akcija se odvijala u gotovo mrklom mraku, ali čak i tada, kada se skinuo, bilo mi je jasno da će ovaj seks biti drugačiji od svega na šta sam navikla. Ipak, rešila sam da ne odustajem.

DA LI JE UŠAO?

Ovo je najgora stvar koju možete da pitate tipa sa mikropenisom, i jedva sam se suzdržavala i tada, a i svaki naredni put da ga to ne pitam (i da, imali smo više od jednog se**a). Zaista u većini slučajeva nisam imala pojma da li je akcija krenula ili se još zagrevamo. Ubijala sam se radeći Kegelove vežbe, radila sam ih čak i za vreme s**sa, ali zaista uglavnom nisam osećala baš ništa.

IMA POZA KOJE SU MALO BOLJE…

…ali naravno, ni u jednoj neće biti odlično. Ipak, u misionarskoj je baš, baš loše. Nekada sam umela da ga osetim u dogi pozi, koje sam se ipak najviše plašila jer sam tad stvarno osećala potrebu da ga pitam da li je ušao.A ko i ne bi sa tolišnim penisom? To nisam mogla da izvedem ni sa jednim drugim dečkom, tako da smo u tome oboje uživali.

UŽIVALA SAM I U ANALNOM SEKSU

To je zapravo bila poza gde sam mogla da računam na neko uživanje. Pre njega, svaki pokušaj ana*nog se*sa bio mi je bolan, a sa njim sam osećala samo uživanje, bez trunke bola!

PO PRVI PUT SAM UŽIVALA U ORA*NOM SE*SU

Potpuna je istina glasina da momci sa malim penisom pružaju najbolji o*alni s*ks.

The post ISPOVEST: Dugo smo izlazili i baš mi se dopadao, pa sam jedva čekala da stignemo do spavaće sobe… appeared first on Komicni statusi.

[ad_2]

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *