ISPOVEST: Otišla sam sa suprugom u bioskop. Zaneli smo se sa pipkanjem i stvar je…

[ad_1]

Suprug i ja imamo aktivan sek*ualan život, makar tri puta nedeljno, ali u poslednje vreme i značajno češće. On ima 46, a ja 42 godine, a kada smo bili mlađi bili smo i mnogo otvoreniji po pitanju se*sa, isprobavali smo različite igračke i snimali se. Sada to više ne radimo, ali i dalje imamo crte egzibicionizma koje pokušavamo da sakrijemo. Kad god odemo u bioskop, ne skidamo ruke jedno sa drugog, ali nedavno smo baš prešli granicu kada smo uspeli da zadovoljimo jedno drugo rukama i oboje doživimo or*azam. Naglašavam da u sali nikad nema sasvim male dece. Uz to, u bioskop idemo u ranim popodnevnim satima, pa i nema gužve niti ikog oko nas. Uživamo u takvim stvarima, ali nedavno su nas u tome uhvatili, i stvar je uspela da dođe i do policije. Oboje radimo poslove sa osetljivim socijalnim grupama, pa nam svaki prekršaj i kršenje zakona znači otkaz. Moj muž nije zabrinut, ali ja jesam – piše žena i moli za savete na forumu, ali umesto toga, dobila je niz pogrdnih epiteta.

– Pa dobro, bar to ne radite na projekcijama dečjih filmova – ironičan je neki forumaš, dok drugi kažu da bi “trebalo da budu zavedeni u registar se**ualnih prestupnika”.

– To je odvratno! Nije fer prema drugima u tom bioskopu da ih uvlačite u svoje prljave sek**alne fantazije – kaže jedna majka.

– A ja mislio da su sedišta lepljiva jer po njima publika prosipa sokove – kaže jedan korisnik.

A šta vi kažete? Imate li fantazije o se*su u bioskopu?

The post ISPOVEST: Otišla sam sa suprugom u bioskop. Zaneli smo se sa pipkanjem i stvar je… appeared first on Komicni statusi.

[ad_2]

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *