Home Estrada Viki začepila usta Karleušu: “Ti sviraš flautu?! Reci mi, u kojem ključu...

Viki začepila usta Karleušu: “Ti sviraš flautu?! Reci mi, u kojem ključu se svira flauta?!”

220
0
SHARE

Jelena Karleuša i Viki Miljković žestoko su zaratile u “Zvezdama Granda”. Dvije pjevačice su se posvađale na snimanju, a kada je Karleuša pokušala da isprovocira Viki, ova joj nije ostala dužna i jasno joj je rekla šta misli o njenom izgledu i znanju.

“Ti si, Viki, nikakva riba u odnosu na mene. Ko bi tebe pozvao sada od frajera?” – pecnula je Jelena i automatski dobila odgovor:

“Šta ima mene ko da zove, ja sam sa istim čovjekom 25 godina, to što tebe zovu…” – odbrusila je Viki, a potom je prišla stolu za kojim je sjedila JK u suknji sa razgolićenim nogama i rekla joj:

“Uostalom, pogledaj moje noge, kao da imam 20. A ustani ti ako smiješ i pokaži svoje” – prenosi izvor “Blica” šta je rekla Miljkovićeva.

Naravno, svađa tu nije mogla da se završi. Naprotiv – tek je počela!

“Ja sam najbolja riba” – viknula je Karleuša, a Viki joj je sasula u lice:

“Koja najbolja riba? Imaš dva balvana i puna si celulita. Ustani ako smiješ!”

Svađa je počela tako što je Jelena Karleuša prozivala Viki Miljković što ističe da je završila muzičku akademiju. Uslijedila je žučna rasprava tokom koje je JK ispitivala Viki u namjeri da je ponizi tražeći joj da objasni razliku između dura i mola, ali se, ipak, saplela o svoje znanje.

Naime, Viki je rekla:

“Ko si ti da mene propituješ? Ja sam završila muzičku akademiju i za tebe sam profesor muzike” – uslijedio je odgovor na šta je Jelena poručila:

“Ja sam svirala flautu!”

Viki ju je potom upitala da primjeni svoje znanje:

“Ti si svirala flautu? Dobro! U kom ključu se svira flauta?” – stiglo je pitanje, Karleuša je pokušala da promijeni temu, ali Viki nije odustajala:

“Hajde, reci u kom ključu se svira flauta? U kojim intervalima? Ne znaš jer nemaš pojma i lažeš da si ikada išta svirala” – odbrusila je Miljkovićeva i potom je objasnila kako se svira taj instrument.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here