Home Estrada Karleuša progovorila o sek*u sa Marijom Šerifović i “trojki“ sa Duškom Tošićem!

Karleuša progovorila o sek*u sa Marijom Šerifović i “trojki“ sa Duškom Tošićem!

235
0
SHARE

Jelena Karleuša i Marija Šerifović su vrlo bliske prijateljice, a mnogi smatraju da između njih vlada i neka sek*ualna hemija. Karleuša je konačno iskreno progovorila o tome. Naime, njih dvije se odlično slažu u žiriju muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“, ne mare za tuđa mišljenja, a ne ustručavaju se ni da progovore o tabu temama.

Mnogi čak misle da između njih postoji hemija, i to ona sek*ualna, a JK je o tome otvoreno pričala.

 

“Postoji hemija između mene i Marije, ali postoji i između mene i Lukasa. Nikada nisam razmišljala o onoj sek*ualnoj, ali ja sam liberalnih shvatanja, podržavam LGBT populaciju. Ipak, moram da kažem da Marija nikada ni na koji način nije pokazala zainteresovanost za mene, kada sjedimo privatno, kada se družimo“, rekla je Jelena Karleuša.

 

JK je pokazala da upravo ona umije najviše da iznervira Mariju, ali i najviše da nasmije, kao kada se muškarac loži na neku ženu.

 

“To nije do Marije, nego do mene. Znam kako da priđem, znam kako da izvučem od Marije ono što želim. Marija ne trza na mene, barem bih ja znala da je drugačije. Mislim da nisam Marijin tip, mada… ona voli plavuše“, rekla je ona i dodala: “Marija ne voli alapače. Marija voli baš sve suprotno od onoga što sam ja.“

 

Na pitanje da li bi bila sa Marijom Šerifović Jelena je odgovorila sljedeće:

 

“Ne znam da li bih bila sa ženom. Ja sam prevaram djelujem kao da bih eksperimentisala sa svim i svačim, a privatno sam klasična, pomalo umorna, pomalo nezainteresovana za te stvari…“

 

Međutim, Jelena je počela da razmišlja i o sek*ualnim kombinacijama sa suprugom i Marijom.

 

“Muškarci imaju fantaziju sa dvije žene, meni nikada to nije bilo zanimljivo. Moraću da pitam Duška da li bi mu bilo interesantno da gleda mene sa dvije žene. Na primjer, Mariju i mene“, rekla je Jelena.

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here