Home Estrada OVO JE KRAJ: Poslije ovih Lukasovih riječi…Nastao je HAOS!

OVO JE KRAJ: Poslije ovih Lukasovih riječi…Nastao je HAOS!

163
0
SHARE

Folker Aca Lukas poručuje da će od “Junajted grupe”, većinskog vlasnika “Granda” tražiti za sebe i svoje kolege iz “Zvezda Granda” milion evra ukoliko Karleuši isplate 400.000 evra koliko je ona tražila od njih!

Pevač se šokirao kada je čuo koliku cifru zahteva JK da ostane u žiriju.

– Ako je to stvarno tačno, onda neka organizatori spreme još milion evra kako bi isplatili mene i ostale članove žirija – reklao je Lukas.

Ova njegova izjava je potvrdila informacije da je među članovima žirija nastao potpuni haos kada su čuli koliki će novac verovatno biti isplaćen Karleuši. Oni svi žele da ove sezone njihovi honorari budu veći, međutim Lukas ipak veruje da će Jelena smanjiti cifru koju traži.

– Iskreno mislim da Karleuša tu cifru traži iz revolta. Ja sa Sašom Popovićem imam dogovor i ostajem u “Zvezdama Granda” bez obzira na to na kojoj ćemo se televiziji emitovati – objasnio je Lukas.

Aca kaže da nije imao priluku da razgovara sa Karleušom jer su poslednja snimanja otkazana, pa nije mogao da je pita zbog čega ne želi da se pomiri sa Željkom i Milicom Mitrović. On naglašava da se u taj odnos ne bi ni mešao:

– Na Jeleni je da odluči kakav će odnos imati sa Mitrovićima i u to niko ne treba da joj se meša. Ja imam odličnu saradnju sa Pinkom, i što se mene tiče, nema nikakvih problema što prelazimo tamo, čak mislim da je to bolje.

Srbija Danas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here