Home Nekategorisano LIČI NA ANĐELINU: Ovo je nova devojka Breda Pita, koja je 32...

LIČI NA ANĐELINU: Ovo je nova devojka Breda Pita, koja je 32 godine mlađa od njega (FOTO)

187
0
SHARE

Razvod Breda Pita i Anđeline Džoli bio je jedan od najpraćenijih razvoda svih vremena u Holivudu, a od tada se prati svaki korak koji bivši supružnici prave.

Tako je i nova devojka Breda Pita zainteresovala sve, a izgleda ponajviše Anđelinu.

Naime, brojni izvori tvrde da je slavni glumac bacio oko na 21-godišnju glumicu Elu Purnel. Zanimljivo je to što mlada glumica neverovatno liči na Anđelinu. Zapravo, njih dve su toliko slične, da je Ela glumila mlađu verziju starije koleginice u filmu “Maleficent”.

– On je tako očaran. Toliko mu se sviđa da je sve uradio kako bi ona dobila ulogu u njegovoj novoj seriji. Ela se oseća važno sada kada vidi koliku pažnju dobija od Brada. Svim prijateljima govori da joj se Bred uvek sviđao – izjavio je izvor blizak potencijalnom paru.

Ove glasine su nedavno stigle i do Anđeline, kojoj se ni malo nije svidelo ono što je čula.

– Ona je besna jer Bred pokazuje interesovanje za Elu i što ju je unajmio da glumi u “Sweetbitter”. Ne podnosi to sto Brad želi da bude sa nekim ko je glumio mlađu verziju nje – rekao je izvor.

On dodaje da Anđelini jako smeta razlika u godinama, jer je Ela samo 5 godina starija od njihovog sina Medoksa. Brad je svestan da zbog velike razlike svi misle da je u pitanju kriza srednjih godina, ali on tvrdi da se njihova veza ne zasniva samo na fizičkom izgledu. Sviđa mu se to što je Ela svoja i duhovita.

– Samo je pitanje vremena kada će njihova veza postati ozbiljna – rekao je izvor za kraj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here