ZANIJEMIO KAD JE PROČITAO ŠTA MU JE NAPISALA: Ovako je zadrugar reagovao na pismo BOLESNE MAJKE!

Prva slava u godni Sveti Ignjatije, slavi se i pod krovog najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima “Zadruga“. Ovu slavu slave Jovana Tomić Matora, Milan Milošević i Miki Đuričić

– Danas je Sveti Ignjatije. Veliki šef čestita svima koji slave, a specijalno i od srca čestitke šaljemo Mikiju, Jovani i Milanu. Mki, Jovana i Milane želimo vam mnogo zdravlja i sreće i da u miru proslavite ovaj dan. Neka Miki prvi ode do kapije – Veliki šef.

Kada je Đuričić otišao do kapije, sve ukućane čekalo je pravo iznenađenje. Radi se o hrani, ali i pismima, koji su ovim zadrugarima povodom slave poslale njihove porodice. Jovana Tomić Matora i Milan Milošević pročitali su svoja pisma pred svima, dok je Miki Đuričić nekoliko sati kasnije sam čitao svoju poštu.

– Draga naša Jovana, želimo ti srećnu slavu i da je proslaviš u zdravlju i veselju sa svojim zadrugarima. Ovo prase je iznenađenje od kumova. Sve vas volimo i prijatno vam bilo – pročitala je Matora svoje pismo.

Nakon toga, zadrugarima se obratio i Miki Đuričić. Koji je kratko pozdravo svoju porodicu i svim ukućanima poželo prijatan ručak. Nakon toga, pismo koje je stiglo za njega, pročitao je Milan Milošević, a kada je pročitao mamino ime, zastao je.

– Dragi naš Milanče, želimo da ti čestitamo današnju krsnu slavu Svetog Ignjatija i poželimo da je proslaviš u miru, veselju i sreći sa svojim zadrugarima. Voljeli bismo da si danas sa nama, ali bićeš nam kao i uvijek u srcu i mislima. Takođe čestitamo slavu i Mikiju i Jovani, a ostalim zadrugarima praznike. Vole te puno tvoji najmiliji, a ti znaš ko smo: mama, kumovi i ljudi koji te vole, tvoja osma sila – pročitao je Milan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *