Home Zanimljivosti ZOVE ME I PRIJETI: Karleuša ISKRENO o svađama sa Duškom – Borim...

ZOVE ME I PRIJETI: Karleuša ISKRENO o svađama sa Duškom – Borim se sa njim, šta ću…

84
0
SHARE

Jelena Karleuša priznala je da se sa mužem najčešće svađa zbog svojih golišavih fotografija na Instagramu. Pop pjevačica otkriva da je fudbaler zove iz Turske i bijesni kada vidi da je sa fanovima podijelila sliku na kojoj je previše razgolićena

– Duško me redovno zove iz Turske i prijeti mi da obrišem moje s*ksi fotografije sa Instagrama. Pustim ga malo da iskulira, obrišem fotku, pa je poslije vratim na društvenu mrežu – priznala je Jelena za Informer i dodala da drugih razloga za svađe nemaju:

– Vjerovali ili ne, mi se samo oko toga i svađamo. Sve i da hoćemo, ne možemo da se posvađamo oko nečeg drugog jer su moje golišave fotke najveći problem u našem braku. On se ni poslije svih ovih godina koliko smo zajedno nije navikao na to. Borim se s njim, šta ću. Uvijek mu kažem: “Nisi se oženio domaćicom, već JK.“ Moj posao u ovoj našoj šou-biz industriji je, između ostalog, i da budem provokativna – smatra pjevačica.

Dodala je i to da su i Duško i njena majka Divna, digli ruke od nje.

– I Duško i Divna su digli ruke od mene. Više me ne odgovaraju da komentarišem neke teme koji drugi neće. Bilo da je u pitanju politička, estrada ili socijalne teme. Pomirili su se sa tim da me ne mogu promijeniti i da ne mogu da utiču na mene. Ja ih uvijek saslušam pa postupim po svom.
Iako važi za veoma temperamentnu osobu, Jelena tvrdi da je to samo maska za publiku, a da je ona privatno sasvim druga osoba.
– Ja kad vidim sebe u ogledalu i na TV-u, to nije ista osoba, ja tu ženu ne poznajem. Privatno sam mirna i povučena, a na sceni sam kao uključena u neku trofaznu struju – zaključila je Karleuša.

(Informer)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here