DAVNE 1982. GODINE ON NIJE DOŠAO NA SASTANAK S NJOM: Evo šta se desilo 30 godina kasnije…

Upoznali su se na odmoru 1982. godine, ona je tada imala 17, a on 19 godina. Dogovorili su susret u svom gradu, na autobuskoj stanici. Ona ga je čekala dva sata, ali on se nije pojavio . Bila je očajna … A on nije imao njen broj telefona ni adresu…

Mandy Ashforth (48) i Barrie Moat (50) iz Rotherhama upoznali su se na odmoru u Bridlingtonu i bili su nerazdvojni sve dok je sedam dana kasnije tada 19-godišnje Barrie nije iznevjerio, odnosno nije došao na sastanak i ostavio je Mandy samu na autobuskoj stanici. Nije imao njen broj telefona ni adresu, pa je nije mogao kontaktirati.

Mandy je upoznala Barrie davne 1982. godine, a tada je imala 17 godina.

– Proveli smo sve naše vrijeme zajedno i na kraju odmora smo se dogovorili da se vidimo sljedeće nedjelje. Došla sam na autobusku stanicu gdje smo dogovorili susret i čekala dva sata. Ali on se nije pojavio, bila sam očajna.

– Godinama sam Barrija tražila na različitim mjestima, ali nikad ga nisam našla. Uvijek je bio u mojim mislima.

Mandy je provela 30 godina tražeći Barrija, a konačno ga je uspjela naći na Facebooku. Međutim, kad je prihvatio njen zahtjev za prijateljstvo mislio je da ona zainteresovana za njegov posao.

– Nemam pojma zašto se nisam pojavio na tom sastanku, stvarno se ne mogu sjetiti.Napravio sam profil na Facebooku samo da bih promovirao svoj posao, popravku ribolovnog pribora, i nikad nisam prihvatao zahtjeve osim ako nemaju neke veze s ribolovom.

– Iz nekog razloga pomislio sam da ona ima veze s ribolovom, pa sam prihvatio njen zahtjev, a ona mi je poslala poruku. Stvari su brzo došle na svoje mjesto i mi smo odlučili da želimo biti zajedno.

Bilo je predobro da bi bilo istinito. Oboje smo znali da smo našli pravu osobu. Volio bih da sam to znao prije 30 godina.

Mandy je bila presretna i nije mogla vjerovati kad je konačno pronašla Barrija.

Počeli smo slati SMS poruke svakodnevno, veza između nas postala je sve veća, a ljubav jača.

Barrie je zaprosio Mandy 18 mjeseci nakon ponovnog susreta, i sad se par veseli vjenčanju.

Mandy koja ima petero djece iz prošlog braka kaže da čim je vidjela Barrija, znala je da će joj se snovi ispuniti.

– Naša priča pokazuje da nikad nije kasno da pronađete ljubav.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!