U 22.GODINI POČELA SAM DA SPAVAM SAMO SA BOGATIM MUŠKARCIMA: Građena sam KAO BOGOMOLJKA, a do 26. zaradila sam 250.000 evra!

Život devojaka koje svoju ljubav prodaju za skupe krpice, automobile i luksuzan nakit uvek je intrigirao obične ljude.

O svojoj svakodnevici sponzoruše za “Marie Claire” je anonimno progovorila jedna devojka.

“Ja sam visoka brineta u kombinezonu”, napisala sam u poruci, sedeći u predvorju “Ritz-Carltona”.

Osetila sam tapšanje po ramenu: “Lepa kombinacija. Ja sam Rič.”

Taj 65-godišnji direktor izgledao je staro, ali u dobroj formi. Nakon martinija i večere uzeli smo sobu i skinuli se. Otvorili smo flašu šampanjca i nazdravili u đakuziju.

Na izlasku Rič mi je dao kovertu.

“Tvoj džeparac, dušo.” rekao je.

“Hvala, tatice”, odgovorila sam mu, brojeći 500 dolara pod prstima.

Riča sam upoznala preko “Seeking Arrangement.com”, stranice koja spaja uspešne, bogate muškarce, sponzore, s atraktivnim, slobodoumnim i mladim ženama, sponzorušama. Ljudi ispune svoj profil, sponzori napišu svoje prihode, a sponzoruše željene mesečne naknade. Odnos koji odgovara obema stranama ne predstavlja nikakvu obavezu nikome.

Na početku nisam bila osoba za to, vrcava devojka iz susedstva s licem opatice. Moje dve mlađe sestre i ja odrasle smo u porodici srednjeg staleža u predgrađu Masačusetsa. Moj otac koji je odgajan kao Jevrej bio je advokat i preduzetnik, moja majka, odgajana u britanskoj porodici, bila je učiteljica. Pohađala sam devojačku školu i upisala kineski jezik i razvoj dece na Univerzitetu Tufts. Svirala sam obou.

Iskreno, nisam bila dobro. Depresivna i bulimična, osećala sam da sam zapala u kolotečinu. Kako se bližila diploma, našla sam početnički posao i bila srećna s obzirom na stanje ekonomije 2011. godine. Ali pitanje šta želim od života sve vreme me je progonilo.

Tokom fakulteta retko sam išla na sastanke. Četiri godine platonski sam delila krevet sa gej prijateljem, koji je kasnije počeo da istražuje šta Boston i Grindr nude. Često sam spavala sama.

Pomalo u šali, a pomalo očajna počela sam da guglam termin sponzor na “Seeking Arrangement”, te sam naišla na svet dobročinitelja spremnih da finansiraju moje postojanje. Između 22. i 26. godine viđala sam se s 30-ak muškaraca i zaradila oko 300.000 dolara.

Rič mi je prvi poslao poruku: “Lepa ključna kost.” Mislio je na moju fotku na kojoj se nije videlo lice. Zamišljala sam operu, spa i odeću. To što sam odmah dobila novac bilo je lepo iznenađenje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *