Sedmični Horoskop | Od 19.02.2018 – 25.02.2018

 

 

 

 

Ovan

Ljubav

Konjukcija Venere sa Neptunom i kvadrat između nje i vašeg vladara – ukazuju na to da će tokom ove sedmice uglavnom poverenje i vernost predstavljati kamen spoticanja između vas i emotivnog partnera. Da, definitivno se ovde nešto „iza brda valja“, pa bez obzira da li je u pitanju laki flert sa drugom osobom ili odista ulazak u tajnu vezu – i vi i voljena osoba osećate da se nešto dešava….Ukoliko ste slobodni, baš ste u fazonu inicijative ove nedelje. Želja za provodom i zabavom kod vas se jako probudila, a i prilično ste zagrejani za nekog ko vam onako, slatko izmiče i mami vas. U ovom je periodu lako zaljubiti se na brzaka i poleteti, a ne vidim da će vam biti problem da ostvarite svoje emotivne želje…

Posao

Pritisak na vas preko poslovnog segmenta je nešto naglašeniji ove nedelje, naročito na njenom početku, ali je takođe naglašena I vaša potreba za inicijativom I ambicija. Najbolje će proći oni Ovnovi koji sarađuju sa inostranstvom, koji rade u družavnim I javnim firmama I medicinari. Vama se otvaraju neke dodatne mogućnosti, ali I zanimljive informacije dolaze do vas. Generalno gledano – nešto lošiji odnos sa kolegama I poslovnim partnerima. Takođe, vrlo aktivna konkurencija I treba biti obazriv.

Novac

Ovo su dani kada vam novac lakše nego inače klizi iz džepova, I vrlo je moguće da često nećete znati ni na šta ste ga potrošili.

Zdravlje

Stariji Ovnovi bi trebali da obrate pažnju na ishranu, ali I da se pridržavaju saveta lekara, pogotovo ako imaju probleme sa krvnim sudovima. Kod mlađih – dobra energija I raspoloženje.

Hrana

U ovoj ćete sedmici istinski uživati u dobrom zalogaju, pogotovo što ćete često biti okruženi prijateljima, a znate i sami – u društvu se slađe klopa! Doduše, nekima od vas će i noćni „izleti“ do frižidera postati navika koje teško mogu da se otarase.

Bik

Ljubav

Kada su u pitanju partnerski odnosi, čini mi se da u ovoj nedelji zaista previše očekujete. Vašu potrebu za emotivnom sigurnošću, ali I za nežnošću I nekim romantičnim momentima – voljena osoba teško da će moći da ispuni. Nije čak ni važno da li neće ili ne može, poenta je u tome da nećete dobiti ono što vam je potrebno. Neki će se zatvoriti u sebe I tiho patiti I maštati o onoj idealnoj ljubavi, drugi će potražiti utehu u društvu prijatelja…..Što se tiče slobodnih Bikova, neka hemija postoji između vas I jedne osobe. Sad, čini mi se da vi I druga strana potpuno drugačije gledate na ovo. Osoba koja vam se dopada bi najradije samo avanturu, a vi već maštate u fazonu “I živeli su srećno I zadovoljno do kraja života”….

Posao

Vaše polje prijatelja, budućnosti, društvenih I socijalnih organizacija od ove je nedelje prosto nakrcano planetama, pa je moguće da dobijete neku ponudu za posao ili predlog za saradnju, koji ima perspektivu I mogućnost trajanja. Problem će vam biti da se dogovorite, jer će pregovori ići dosta teško, uz mnogo nerazumevanja I ponavljanja. Generalno gledano – Bikovi bi ove nedelje trebali da obrate pažnju baš na komunikaciju sa saradnicima, jer je ona izuzetno loša I može dolaziti do zbunjujućih situacija.

Novac

Evidentni su problemi sa novcem – ili veliki troškovi, ili čak imate mogućnosti za gubitak, nestanak ili krađu. Trenutno uopšte ne umete da baratate svojim finansijama.

Zdravlje

Promene vremena vam ne prijaju, pa može dolaziti do problema sa spavanjem, a često ćete se osećati iscrpljeno i smoreno. Stoje I mogućnosti za alergije. Ne koristite lekove na svoju ruku.

Hrana

Ako ste na nekom režimu dijete ili je potrebno da vodite računa o svojoj ishrani – to će vam tokom ove sedmice prilično teško pasti. Volja vam je slaba, a apetiti poprilično veliki, pa se makar potrudite da koliko toliko držite sebe pod kontrolom….

ZA NASTAVAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!