Dnevni horoskop za 21. februar 2018.

 

Juče smo najavili bolje dane koji dolaze, pa da krenemo sa prvim koga će da obeleži pozitivnija atmosfera konjukcije Venere i Neptuna, sekstila Markura i Saturna. Ako ste juče bili malo rasejani, kuvalo vam je u stomaku, bili ste bezvoljni ili spremni na prepirke, danas će biti totalno obrnuto – opušteno.
Danas je dan za kreativnost, inspiraciju, rad na započetim poslovima i planiranje novih. Moguće je da upadnete u neke „nove priče“, upoznate nove ljude, započnete nove poslove. Nemojte samo da se bakćete sa novcem, još nije vreme za oplodnju vaših sredstava.
Odlično je veče i za one dublje razgovore sa voljenom osobom ili prijateljima, za razotrkivanje nekih manjih tajni i stvari koje vas muče.
Dobra energija nam danas dolazi sa neba, prihvatite je i iskoristite na najbolji način.
Lep dan vam želimo.

HOROSKOP

OVAN

POSAO
Taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali ne i nečiju naklonost. Postoji granica do koje možete da se suprotstavite nečijem uticaju ili volji. Bez obzira na trenutni uspeh.
LJUBAV
Privlače vas emotivne situacije koje deluju suviše komplikovano ili izazovno. Na kraju sve može biti i dobro ako umete da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku.
ZDRAVLJE
Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

BIK

POSAO
Nema potrebe da se previše vezujete za nečije mišljenje ili ulogu u poslovnoj saradnji. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama da biste dobili povratnu reakciju.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

BLIZANCI

POSAO
Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Potrebna vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama.
LJUBAV
Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Niko nije bezgrešan, tako se ni od vas ne očekuje da ste bez mane.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

RAK

POSAO
Potrebno je da se prilagodite na nove uslove rada. Kreativnost koju izražavaju vaši saradnici treba upotrebiti na praktičan način.
LJUBAV
Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja vam se dopada. Delujete samouvereno i to se pozitivno odražava na vašu porodicu i partnera.
ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.

LAV

POSAO
Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da vas uhvati panika. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust.
LJUBAV
Svet oko vas izgleda mnogo bolje ili lepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Ugodite svojoj porodici i osetićete iskrenu radost.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

ZA NASTAVAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *