Dnevni horoskop za 9. april 2018.

Ponedeljak, za mnoge još uvek praznični, započinjemo ga malo rasejano, konfuzno, pa će svima koji su u mogućnosti da danas odmaraju, ovaj dan i te kako dobro doći. Definitivno nije vreme za donošenje nekih odluka, za rad i stvaralaštvo, odličan dan da se odmorite, potisnete sve brige iz glave i provedete dan onako kako vam odgovara u mirnijoj atmosferi.

Oni koji danas ipak moraju da ustanu i krenu da rade, najbolje da se drže ustaljenih šablonskih poslova, da ništa značajnije ne rade već da samo odrađuju i otaljavaju posao i preguraju 8 radnih sati.

Ljubav, ništa novo na tom planu za one koji traže srodnu dušu, a za one koje su u mirnim ljubavnim lukama, sidro je na dnu mora, čvrsto drži vas brod, pa se prepustite talasima i … talasajte

Miran ponedeljak vam želimo.

OVAN

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u odredjene saradnike, učinite ono što je neizbežno kako biste sačuvali svoje poslovne interese. Izbegavajte poslovno rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju.
LJUBAV
Nalazite se u “emtivnom raskoraku”, dilema koju pokušavate da rešite više zavisi od nečije volje ili uticaja. Budite strpljivi, ne nervirajte se i dobro prorazmislite šta je najbolje za vas.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

BIK

POSAO
Planirani dogadjaji ne idu u željenom pravcu, ali Vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni. Umete da nametnete svoje mišljenje i da stvorite bolje uslove.
LJUBAV
Partner često menja svoje odluke i na takav način podstiče Vašu nervozu. Ne volite kada Vam neko saopštava odluke u poslednjem trenutku.
ZDRAVLJE
Odlično.

BLIZANCI

POSAO
Neko Vas dovodi u neugodnu situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite dobar savet kod bliskih saradnika. Potrudite se da završite svoje obaveze u predvidjenom roku.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom zaboravite na teme koje Vas suviše opterećuju. Emotivna bliskost deluje lekovito.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

RAK

POSAO
Važno je da se pravilno razumete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru. Svako treba da odradi svoj deo posla u planiranom roku i bez preteranog eksponiranja ličnih sposobnosti.
LJUBAV
Ponekad preterujete u svojim komentarima ili zahtevima koje imate pred voljenom osobom. Pokažite više nežnosti i iskrenu zahvalnost za sve ono što dobijate.
ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *