Sedmični horoskop za period od 09.04.2018 do 15.04.2018.

BLIZANCI

Hrana

Nešto ste mi malo na kraj srca i nervozni ove nedelje, pa je itekako moguće da ćete češće nego inače posezati za nekom brzom hranom ili konzumirati grickalice u većoj meri. Ako ništa drugo, makar uzimajte više tečnosti, naročito čajeva – od peršuna, maslačka ili kukuruzne svile.

Ljubav

Kod slobodnih Blizanaca sve može krenuti vrlo polako i opušteno sa jednom osobom, da bi se već u drugom delu sedmice pretvorilo u uzbudljivi vatromet strasti koji vas može u potpunosti zarobiti. Osoba koja vam dolazi je u potpunosti neobična, drugačija od drugih, donosi vam ogromnu količinu dobrog raspoloženja i onaj osećaj da je život lep i prelep i da je sve savršeno. Ne razmišljajte koliko će trajati, samo se prepustite – uzmite ovaj poklon koji vam život nudi. Što se tiče onih koji su u emotivnim ili bračnim vezama, najbolje ćete uraditi ako neke važne priče, ili ona pitanja koja vam smetaju i bodu vas u mozak, ostavite za neki drugi put. U danima koji su pred vama najbolje je da se okrenete aktivnostima u spavaćoj sobi i oživite ovaj životni segment. Neka bude razgovora, ali samo onih slatkih i strasnih…..

Posao

Neki od vas mogu imati osećaj da su se saradnici urotili protiv njih, ili da vam se nešto neprijatno dešava iza leđa, da vas drugi muljaju i zavlače. Ovo i može, ali i ne mora biti tačno, pa je savet da ne krenete da „vraćate“ ukoliko niste u potpunosti sigurni. Takođe, pojedini Blizanci mogu osećati poriv da urade nešto tajno, nelegalno, nešto što je u suprotnosti sa politikom firme u kojoj rade. Ovakvi, rizični potezi mogu se isplatiti samo pojedincima, generalno gledano – bolje je da ih preskočite. Posvetite se obavezama.

Novac

Mogućnost prihoda kroz talente, kreativnost. Neki od vas čak mogu imati i manje dobitke u igrama na sreću.

Zdravlje

Nivo stresa je povremeno dosta veliki, pa neki od vas mogu imati problema sa nervozom i nesanicom. Stariji Blizanci – mogli biste da proverite stanje zuba i desni.

RAK

Hrana

U ovim danima moguća je povećana potreba za dobrim, sočnim zalogajem. Neki od vas neće moći da odole ni slatkišima, pa lako mogu nabaciti na sebe par kilograma. I vašem je znaku potrebno dosta tečnosti u ovim danima.

Ljubav

Slobodnim Rakovima u ovoj sedmici stoji više udvarača i sigurno je da će se makar dve ili tri osobe motati oko vas, pokušavajući da vas smuvaju. Pošto ste vi u periodu kada ste prosto željni pažnje, ali i fizičkog dodira, itekako je moguće da ćete se uplesti u neki odnos. Samo nemojte baš da odete u neku priču koja je zasnovana isključivo na strasnom elementu. U prevodu – bilo bi bolje da birate razumom, a ne čulima, ali da li ćete to biti u stanju ili ne, to ćemo još videti….U emotivnim i bračnim vezama u ovoj nedelji stoji koktel dešavanja. Red nekih finih, red ne baš toliko slatkih situacija. U ovim prvim uživajte, ove druge gledajte ili da izbegnete, ili da kontrolišete, ili da makar u tim trenucima ne nanesete trajniju štetu odnosu sa voljenom osobom.

Posao

Pošto je vaš vladar u ovoj nedelji u fazi pred pun Mesec, imaćete više energije nego inače, pa je pravi trenutak da se maksimalno posvetite onim ciljevima koji su vam bitni. Neki od vas mogu baš u ovim

danima ozbiljno prionuti na pokretanje privatnih poslova. Oni koji su već privatnici, imaće dobre poslovne mogućnosti i šansu da ostvare jaču poslovnu saradnju. Ako ste u prethodnom periodu imali neke haotične situacije na radnom mestu, ove sedmice se ove napetosti i konfuzija privode kraju.

Novac

Nešto stabilniji prilivi u ovim danima. Takođe, oni koji su razmišljali o uzimanju kredita ili o refinansiranju postojećih dugova, mogu sada pokrenuti proces sa bankama.

Zdravlje

Pored povećanog apetita koji će biti prisutan u ovim danima, Rakovi bi trebali da obrate pažnju i na stanje štitne žlezde. Starijima – problemi sa radom jetre, nakupljanje tečnosti u organizmu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *