Dnevni horoskop za 11. april 2018

 

 

Treći dan je u nedelji, nastavljamo sa jučerašnjim (ne)raspoloženjem, odmah savet da se ni sa kim ne sukobljavate, ne ulazite u bespotrebne rasprave. Svoje mišljenje sačuvajte za neki drugi put, danas prećutite i držite sve što imate da kažete u sebi.

Da nas malo razmrda, potrudiće se Venera u trigonu sa Marsom, pa nas očekuje buđenje emocija, strasti, želje… Hajde da se posvetimo danas samo ovom aspektu, da se naročito popodne družimo, komuniciramo, volimo.

Danas je dan za ljubav ili za rat, ako se mi pitamo, izaberite ljubav, rat nikome ništa dobro nije doneo, a ljubav… zbog nje smo tu!

Zaljubljen dan vam želimo.

OVAN

POSAO
Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.
LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osećati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.
ZDRAVLJE
Slobodno vreme posvetite relaksaciji.

BIK

POSAO
Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o poslovnim interesima.
LJUBAV
Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti. Pokažite zahvalnost za ono što imate.
ZDRAVLJE
Izbegavajte stresne situacije.

BLIZANCI

POSAO
Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.
LJUBAV
Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.
ZDRAVLJE
Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike.

RAK

POSAO
Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro rešenje pod uslovom da prihvatite koristan savet o promeni svoje strategije.
LJUBAV
Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti.
ZDRAVLJE
Prijaće vam kreativan odmor i relaksacija.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *