Dnevni horoskop za 14. april 2018.

 

Jupiter u sekstilu sa Plutonom danas, gde su oba retrogradni i ovo im nije prvi put u poslednje vreme. S njima stižu dobre vesti, vreme dobrih stvari, optimizma, otvaranje vidika. Jupiter donosi množenje ideja, proširivanje polja uspeha, rast samopouzdanja, dok Pluton donosi moć, snagu, motiv. Moguć je susret s osobom koja će u narednom periodu vaš životni put povesti u smeru koji najmanje očekujete. Bićete i više nego iznenađeni, ali sve će rezultirati velikim uspehom na najmanje jednom polju.
Ovo je period velikih otkrivanja u kojima ćete uživati!
Svako dobro vam želimo.

OVAN

POSAO
Kod proverenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija.
LJUBAV
Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Želite da kažete sve što mislite, ali se prvo uverite da je pravo vreme da baš sada to uradite. Možda, ipak, da sačekate malo mirnije dane…
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

BIK

POSAO
Kolege se slažu sa vašim viđenjem situacije i to uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj lestvici i ostanete.
LJUBAV
Partner neće biti u mogućnosti da izađe u susret vašim željama. Malo sačekajte i videćete da će sve biti kako treba.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

BLIZANCI

POSAO
Suočavate se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vreme, ali to je sada nemoguće.
LJUBAV
Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Pokušajte da problemima koji nemaju veze sa vašim emotivnim životom ne zamarate partnera.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

RAK

POSAO
Izvesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu jer će se pokazati kao vrloisplativa.
LJUBAV
Partneru ukažite više razumevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara. Često, hteli vi to da priznate ili ne, ugađate samo sebi.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *