Dnevni horoskop za 17. april 2018.

Venera danas u opoziciji sa Jupiterom, a gde se nađe on, tu su moguća preuveličavanja, nerealne procene, plus dve energije koje su sušta suprotnost, voda i Zemlja. Težnja ka stabilnošću koju remeti težnja da se slušaju emocije. Ipak, danas je moguće naglo trežnjenje i pad raspoloženja zbog razočarenja u partnera. Ipak, možda ste i vi sami doprineli tome svojim nerealno velikim očekivanjima…
Svi vi u vezi možete poželeti više od postojećeg, neku promenu i želju za boljim, dok svi vi koji ste sami možete u ovom periodu pogrešno procenjivati potencijalne partnere.
Preterivanje u svemu tokom ovog tranzita, rasipaćete se, baškariti, hvaliti, prejedati. Padaćete u sva iskušenja koja vam pod ruku dođu.
Samokontrole nije na odmet. Svako dobro želimo.

OVAN

POSAO
Neko od saradnika se mešaja u vaše poslovne aktivnosti. Vi sami osećate pad energije pa ćete teško ispratiti sve. Povedite računa o saradnicima koji su po položaju ispod vas. Neka greška iz prošlosti može da se ponovi.
LJUBAV
Emotivni život postaje lakši. Možete slučajno obnoviti jedan kontakt. Prijatno ćete se izneaditi. Zauzete očekuje rešavanje problema sa partnerom. Možete isključiti mešanje treće osobe u vašem odnosu.
ZDRAVLJE
Dobro.

BIK

POSAO
Neke stvari jednostavno prestaju da vas brinu. Svakako imate sve više posla, a vi sami treba bolje da se organizujete. Mogu da počnu da se menjaju izvesne poslovne okolnosti i svakako će biti dobre za vas. Možda to nećete odmah videti.
LJUBAV
Svakao želite da osetite stabilnost na planu ljubavi. Slobodni ne mogu da se odluče. Samo treba da slušaju svoje unutrašnje osećaje i da se opuste. Zauzeti pripadnici znaka imaju potrebu da više vremena provedu sa partnerom.
ZDRAVLJE
Osetljivo vam je grlo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *