Dnevni horoskop za 20. april 2018.

Danas je pred nama divan dan, Sunce ulazi u Bika kako najavismo juče. Ovo je period laganog ritma, zastajanja radi osluškivanja prirode i zvukova koji gode našem umu. Bik najavljuje i izvesnu dozu tvrdoglavosti, iako sve govori protiv nas, držaćete se sve dok možete svoje teze. Malo popustite, ipak, jer sve može na kraju da dovede do nepotrebnih posledica, a u najblažem smislu, besmislenim raspravama do u nedogled. Bez cilja.
Bik i Sunce, kombinacija zadovoljstva, čulnog, kreativnog i zadovoljstva koje stvara sticanje materijalnog. Potreba za sigurnošću, novcem, izražena želja za uživanjem u zadovoljstvima. malim, a i velikim.
Prijatan dan!
OVAN

POSAO
Informacije koje vam neko saopštava imaju korisno značenje. Obratite pažnju na različite detalje u poslovnim pregovorima i na skrivene poruke.
LJUBAV
Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Neko će vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan način, vredan poštovanja.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

BIK

POSAO
Delujete vešto u u poslovnim dogovorima, ali ni vaši saradnici nisu naivni. Zato, nemojte podcenjivati nečije sposobnosti.
LJUBAV
Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud ili karakter. Opustite se.
ZDRAVLJE
Prijaće vam šetnja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!