Sedmični horoskop za period od 23.04. do 29.04.2018.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Hrana

Pošto sedmica pred vama zahteva veću količinu energije, ali vam daje i velike aktivnosti i pokret, sigurno je da ćete kalorije trošiti brže nego inače, pa je potrebno da vaši obroci budu obilniji i raznovrsni.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, nedelja pred vama obećava mnogo aktivnosti, mnogo zanimljivih osoba u vašem životu. Takođe, možete obnoviti neočekivano kontakt sa nekim koga jako dugo niste videli. Ulazak Venere u vaš znak krajem ovog perioda, donosi vam nove mogućnosti za zaljubljivanje, koje će tek postati jako aktuelne. Oni koji su u emotivnim vezama imaju pred sobom jednu živu sedmicu, ispunjenu dešavanjima. Prilično se dobro osećate, a I partner je više okrenut prema vama. Dobre su predispozicije da odnos sa voljenom osobom poboljšate. Jedino čega biste trebali da se čuvate jeste vaša nervoza , koja ne mora biti vezana za partnera, ali zbog nje možete povremeno neprimereno i neadekvatno reagovati. Potrudite se da do ovoga ne dođe.

Posao

Početkom sedmice imate mlad Mesec u vašem polju posla i novca, koji će pred vama otvoriti period velikih promena u ovim segmentima. Vi lično osećate da ste još uvek u nekoj tmurnoj i statičnoj fazi, ali promene su već nagoveštene i ove nedelje mogu i otpočeti. Bićete neuobičajeno aktivni, jednim delom zbog sopstvene inicijative, drugim – zbog dešavanja u poslovnom segmentu koje od vas zahtevaju ažurnost i brz tempo. Kratki rokovi vam mogu donositi nervozu i napetost u komunikaciji sa kolegama.

Novac

Trenutnim novčanim prilivima ste prilično zadovoljni. Međutim, ova vam sedmica donosi neplanirane troškove I odlive novca koje nećete moći da kontrolišete.

Zdravlje

Grlo i respiratorni trakt su još uvek slaba tačka kod mnogih pripadnika ovog znaka. Kod starijih Ovnova, potreba da prekontrolišu stanje krvnih sudova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!