Dnevni horoskop za 28. april 2018.

Danas je dan za odmor, uživajte u divnom proletnjem danu. Leto kao da je počelo, iskoristite ga na svoj način, odmorite od prethodnih dana i aspekata. Komunikacija danas na zavidnom nivou, trudite se da ugodite svima u okruženju. Posebno osobama iz bližeg okruženja, prvenstveno mislimo na porodicu. Javite se starijim rođacima koje dugo niste čuli, da vam ne bi jednom zamerili što ne mislite na njih, ili ih obiđite, biće im drago. Prisetite se i starih prijatelja, a ukolio ste bez partnera, moguće da će se izroditi neke simpatije iz tog okruženja. Sve u svemu, jedan lep, ugodan dan je pred vama, budite u dobrom društvu, a i sami doprinesite da vam bude ugodno.

OVAN

POSAO
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh.
LJUBAV
Privlači Vas nova »emotivna igra«, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće Vam neki novi ili uzbudljivi susret.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK

POSAO
Neko iznenada remeti Vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše Vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u Vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice.
LJUBAV
Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!