Dnevni horoskop za 29. april 2018.

Drugi dan vikenda Sunce je u trigonu sa Saturnom, pred nama je odličan dan u svakom smislu. Kreće dobra energija za uspeh, zahvaljujući vama samima, sreća je tek usputna. Trigon koji donosi snagu i odlučnost, posebno u razgovorima sa starijim ljudima, s kojima ćete uživati u razgovorima i planovima za dalju budućnost. Ovo je vreme retrospektive, bićete rešeni da završite započete poslove, ali i prekinete sve što niste u stanju da dovršite, po cenu da snosite posledice. Ne osvrćite se ka gubitku, jer dobitak je mnogo veći, a to je nekoliko pouka za ceo život. Ovo je vreme vežbanja discipline i strpljenja. Energija koja vodi uspehu lagano, korak po korak, ali prožeta optimizmom i odlučnošću.
Svako dobro i uspešan dan vam želimo.
OVAN

POSAO
Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo.

LJUBAV
Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

BIK

POSAO
Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju.

LJUBAV
Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!