Sedmični horoskop za period od 30.04. do 06.05.2018.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Hrana

Promene u načinu ishrane su sada neophodne. U potpunosti izbacite slatkiše i svedite začine na neku „normalnu“ meru. Unosite više tečnosti. Sezonsko voće kod nekih može izazvati alergijske reakcije.

Ljubav

Pun Mesec u znaku Škorpije budi intenzitet i strasti, a kvadrat Neptuna sa vašim vladarem Marsom donosi jaču potrebu za romantikom, naglašenu senzualnost i velike emotivne snove. Nećemo sada razmišljati koliko su ti snovi realni i koliko će dugo trajati – slobodni Ovnovi će se prepustiti jednom velikom ljubavnom zanosu koji ih vuče i uživaće u svakom trenutku. Ne čekajte, ne oklevajte – samo ćete se kajati zbog propuštenih prilika. Ukoliko ste u emotivnoj vezi – sve izleda mnogo bolje nego inače. Između vas i partnera ponovo su se aktivirale jake strasti, a sa njima je nekako lakše prevazići i eventualne, sitnije probleme. Vreme je da raščistite neke situacije, jer to sada možete. Dobri dani su pred vama, iskoristite ih.

Posao

Ulazak u ovu sedmicu će vas momentalno „razbuditi“, jer vas od samog njenog početka čeka ogroman broj obaveza, i nešto lošije sporazumevanje sa poslovnim saradnicima i partnerima. I pored napetog početka, ostatak radne nedelje je dosta stabilan i miran – pred vama su dani kada ste puni ideja, kada neka vaša kreativna rešenja mogu zaživeti ili ćete biti u prilici da ih podelite sa zainteresovanima. Proširenje poslovanja sa strancima. Moguće je da će i konkurencija biti aktivna. Ne dozvolite da vas to omete.

Novac

Iako još uvek niste u savršenom periodu za finansije, jasno vam je da se nekih dugovanja rešavate. Ono što je bitno jeste da ne pravite nova zaduženja i ne opterećujete se dodatno.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom, glavoboljama i sinusima biće aktivni još tokom ove nedelje. Ipak, u dosta manjoj meri nego ranije. Potrebno je da ozbiljno razmislite o nekim svojim lošim navikama. Vreme je da ih se odreknete. Budite oprezni u saobraćaju, ne sedajte za volan umorni ili pod dejstvom alkohola.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!