Mjesečni Horoskop za mjesec Maj !

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za tekući mesec.

OVAN

Ljubav

Tokom većeg dela maja meseca i Mars vaš vladar i Venera, vladarka partnerskih odnosa, nalaze se u vazdušnim znacima i dobrom međusobnom aspektu, pa će osnova za stabilnost vašeg odnosa ležati u razumevanju i kvalitetnoj komunikaciji. Ukoliko ovoga bude bilo, lako će se funkcionisati i moći ćete zajednički da uživate u kvalitetnom i vrlo podsticajnom vremenu. Ovo bi bio najidealniji slučaj, jel tako? E, pošto je u stvarnom životu malo toga idealno, vi možete biti tvrdoglavi, nervozni, neprijatno iznenađivati voljenu osobu nekim svojim postupcima i raspoloženjima, pa vaši emotivni odnosi mogu trpeti. Takođe, neki od vas mogu poželeti više slobode i ponašati se kao da su sami u braku ili vezi, što će naravno, dovesti do problema. Pošto ste sada itekako skloni impulsivnim odlukama, pokušajte makar da „prespavate“ pre nego što povučete neki potez. Slobodni Ovnovi će itekako biti u kontaktu sa suprotnim polom, i što se toga tiče nećete moći da se požalite. Vrlo interesantan i uzbudljiv mesec vam sledi, gde je sve otvoreno – i avantura, i dobar provod i zabava i lepi kontakti sa novim osobama. Birajte!

Posao

Poslovno, ulazite u jedan nepredvidiv i nestabilan mesec u kojem u jednom danu može biti savršeno sa odličnim rezultatima, a već sledećeg se može uleteti u gubitke i probleme. Biće vas lako isprovocirati, pa pokušajte da se ne „pecate“ na situacije koje u vama izazivaju bes i želju da odreagujete. Takođe, čućete kojekakve priče koje o vama i o vašem načinu rada plasiraju osobe koje žele da vam naškode. Pokušajte da ne rizikujete previše po pitanju finansija, iako će vam se otvoriti mogućnosti za zaradu „preko noći“.

Zdravlje

Sem nervoze i stresa koji će biti u velikoj meri prisutni tokom maja, fizičke manifestacije mogu ići kroz vratni deo kičme, glavobolje, probleme sa sinusima. Mogućnost i za infekcije virusima i bakterijama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!