Sedmični horoskop za period od 14.05.2018 do 20.05.2018.

 

 

 

 

 

OVAN

Hrana

Hrana koja će u ovom periodu pozitivno uticati na vašu kožu i ten, a u isto vreme poboljšati vašu cirkulaciju jeste zeleno lisnato povrće, beli luk, celer, najbolje pomešano u salati sa limunovim sokom i što manje začina. Za grickalice – orasi, bademi, semenke suncokreta – ali ne u velikim količinama.

Ljubav

Slobodni Ovnovi su nam se baš onako fino ušećerili i u kontaktima sa suprotnim polom iz njih izbija jaka harizmatičnost i šarm. Pa ko bi vam odoleo u ovim danima?? Sigurno ne bivši partner koji će onako „slučajno“ naleteti na vas i odmah vas pozvati na neko pićence ili „čašicu razgovora“. Evocirajte zajedno uspomene, a da li ćete dalje od toga ili ne, to već zavisi od vas. Takođe, itekako je moguće da vam se okice zažare kada je u vašoj blizini jedna osoba koja vam onako, suptilno, uvek izmiče za dlaku kada pokušate da je zgrabite. Da u ovoj sedmici možete ostvariti svoje želje i namere, možete…ipak, ako je ova osoba već zauzeta, zapitajte se šta će vam to uopšte u životu…..Kod onih koji su u vezama i brakovima – ove nedelje sledi buđenje starih plamenova strasti. Nije to ni malo loše, zar ne?

Posao

Veliki pokret u poslovnom segmentu je svakako evidentan, i tu ne leži nikakav problem. Vi ste aktivni, komunikativni, lako pokrećete ono što vas interesuje i što vam je cilj. Ipak, ono čega biste trebali da se čuvate i da maksimalno izbegavate jesu pokušaji bilo kakve dominacije, pritisaka na poslovne partnere ili impulsivnih reakcija. Ovo vam neće ići na ruku i može pokvariti sve ono što ste pre toga izgradili. Ako od strane saradnika bude takvih ponašanja, pokušajte da ih iskulirate i da se posvetite svojim obavezama.

Novac

Neki od vas će tokom ove sedmice uspeti da naplate jedno zaostalo potraživanje, a moguće je i da je neka veća suma novca u pitanju. Generalno – stabilna finansijska nedelja.

Zdravlje

Ako ne gledate da se odmarate češće i da spavate koliko vam je potrebno, kod nekih od vas može doći do blažeg pada imuniteta i osećaja iscrpljenosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *