Dnevni Horoskop za 8. Jun. 2018.

Na današnji petak planete su bez značajnijih aspekata, biće da je dan idealan za opuštanje i zabavu. Usput pravite planove za predstojeći vikend i svakako završite sve što niste, kako bi vam vikend protekao u miru i odmoru u pravom smislu te reči. 
Danas je moguće da isijavate nekim optimizmom bez pokrića, nadajući se da će vas sreća pogledati, pre nego se latite da sami rešite problem. Ne nadajte se previše, ipak će biti prema zasluzi i nagrada. Savetujemo razumna očekivanja i umereni entuzijazam. Razočarenja umeju jako da zabole, zato budite realni.
Prijatan dan.
OVAN

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima.
LJUBAV
Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju Vaš ljubavni odnos i »miran san«. Nije svaki izazov vredan rizika.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

BIK

POSAO
Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.
LJUBAV
Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.
ZDRAVLJE
Odlično.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!