Dnevni Horoskop za 9. jun 2018.

Današnji dan protiče bez egzaktnih planetarnih aspekata , a dok energija Meseca iz Ovna ne pređe u Bika imaćete stalnu potrebu da završavate, spremate, čistite, a na polju komunikacije da objašnjavate u nedogled, na kraju i sami sebi nejasni. Možda je bolje taj višak energije utrošiti na fizičku aktivnost, ako nas pitate. Ukoliko se latite nekog posla, pazite se zamke da ne upadnete u haos, već pokušajte da unapred isplanirate i da se držite rasporeda, naravno i da to što započnete odradite kako treba i do kraja.
Prijatan dan želimo svima.
OVAN

POSAO
Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.
LJUBAV
Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

BIK

POSAO
Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove.
LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!