Dnevni horoskop za 12. jun 2018.

Današnji dan ne može pomeriti ništa iz ravnoteže, jer energija koja vlada danas potpuno je mirna, samim tim i vi niste preosetljivi na spoljne podražaje, a ni samopreispitivanju. Dan iskoristite za planove, i to one dugoročne, veoma ste danas realni i svesni svojih mogućnosti i želja, pa u skladu s tim biće i planiranje. Na pragu smo godišnjih odmora i dugog vrelog leta, ako do sada niste, počnite da razmišlajte koja vas destinacija privlači ovoga leta.
Ugodan dan svima.
OVAN

POSAO
Danas je vaš dan. Imate sve izglede da uspete uz dobro planiranje. Očekuju vas pohvale i priznanja za sve što uradite, zato dajte sve od sebe i završite sve ono što se od vas očekuje.
LJUBAV
Tajanstveno se smeškate i osećate leptire u stomaku. Trenuci uživanja su na pomolu, naročito za zaljubljene, divan vikend je pred vama.
ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BIK

POSAO
Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. Nemojte zaboraviti na interes svih vas. Nemojte reagovati plahovito i ne govorite baš sve što mislite.
LJUBAV
Dobre ste volje i motivisani, pa je trenutak za uživanje sa partnerom. Ukoliko niste u vezi, prepustite se flertu sa nekim ko vam se sviđa.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!