Dnevni horoskop za 14. jun 2018.

Danas je četvrtak i Mesec ulazi u Ovna. Bićete psoebno motivisani da nešto postignete u svom poslu, a zapravo neće biti od neke koristi sva vaša želja da se dokažete u tom smislu. Umesto što biste rasipali dragocenu energiju ka spolja, gledajte da je iskoristite kako biste aktivirali sebe i svoj potencijal u fizičkom smislu. Danas probajte da idete i preko granica izdržljivosti. Osećaj pobede sopstvenih snaga je fantastičan i može doprineti vašem samopouzdanju i većoj motivaciji i na drugim poljima.
Prijatan dan vam želimo.
OVAN

POSAO
Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cene i osećate se kao važan i potvrđen deo kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.
LJUBAV
Usled događaja na radnom mestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.
ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

BIK

POSAO
Danas je poslovni zadatak prilično obimane pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući deo po deo. Kolege su spremne da vam pomognu.
LJUBAV
Pod uticajem Meseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!