Dnevni horoskop za 3. jul 2018.

Lep utorak je pred nama, nakon jučerašnjeg dana, nekima malo burnijeg, pred nama su dva mirna i lepa dana, taman da nakupite snage za period koji je pred nama. Moguće je da ćete danas biti malo usporeniji nego inače, da nećete biti raspoloženi za neke (radne) akcije, ali jul je, prirodno vreme odmora, pa vam niko neće to zameriti. Ako ste među onima koji ipak imaju volju i želju da urade nešto više, gledajte da se danas dogovarate oko posla, da pravite nove planove, pa kada dođu bolja vremena da krenete u akciju. Pripazite se izleta u nepoznato, mogli biste se jako loše provesti, pa se zato držite proverenih poslovnih stvari.
Što se emocija tiče, na zadovoljavajućem su nivou, ali baš zato nemojte da budete pasivni, da se zadovoljavate onim što imate, već se potrudite da ih podignete na neki viši nivo, korak po korak. Iznenadite, obradujte, uveselite voljenu osobu, i garantujemo lep završetak dana
OVAN

POSAO
Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima.

LJUBAV
Počinju da Vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno izgeda, kao da ćete morati da prihvatite emotivnu poziciju koju Vam neko nameće.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

MOTO: JA VERUJEM

KARAKTERISTIKE: Indirektan, zagonetan, romantičan, hipersenzitivan, selektivan. Iako shvata bolje od drugih, voli da blefira. Simbol je univerzalnog čoveka. Popustljiv, emotivni, ali je na poslu lider. Živi u svetu imaginacija. Ima jaku intuiciju. Vizionar je i odličan medijum.

PLANETA: Neptun.

ZANIMANJE: Vezano za bolnice, socijalne ustanove, okultizam, umetnost, posebno slikarstvo i gluma.

MANA: Dvoličnost.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!