SEDMIČNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 09.07- 15.07.2018.

.

Ovan

Hrana

Ove sedmice će vam biti potrebna veća količina energije, pa se potrudite da na vašoj trpezi češće budu meso I riba. Neka vaši obroci budu redovni I količinski dovoljni da biste mogli da funkcionišete kvalitetno tokom celog dana.

Ljubav

Kvadrat Merkura sa Marsom I konjukcija sa Uranom koji postaju aktuelni tokom ove sedmice mogu doneti povećanje nervoze, pa i žučne rasprave sa emotivnim ili bračnim partnerom. Možete otkriti neko čudno ili skriveno ponašanje voljene osobe ili čak doći u posed poruka, prepiski, telefonskih razgovora. Takođe, izbegavajte vi lično skriveno ponašanje, bilo ono bezazleno ili ne, jer se to definitivno neće dopasti partneru. “Opasna mesta” su kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža. Slobodni Ovnovi baš preko interneta mogu stupiti u kontakt sa vrlo zanimljivom osobom, koja čak ne živi daleko od vas. Pored dopisivanja, brzo bi trebali da krenu I susreti, a vikend vam je naročito dobar za početak emotivne priče.

Posao

Zanimljiva I brza nedelja je pred vama. Doduše, više će vam odgovarati da radite sami, jer nećete dobro reagovati na pritisak od strane kolega I saradnika, a naročito autoriteta. Imate potrebu da dokazujete non stop da ste u pravu, a drugima to neće odgovarati. Ove sedmice možete imati zanimljive razgovore sa dosta ozbiljnim osobama, a neki od predloga koje budete čuli će vam u potpunosti odgovarati. Na dnevnoj bazi će biti manjih nepovoljnih dešavanja, ali ćete uglavnom brzo uspevati da ih prevaziđete.

Novac

Ove će nedelje dosta novca otići na neke troškove ili na vraćanje zaostalih dugovanja, kredite. Trenutno nisu povoljni uslovi za refinansiranje dugova.

Zdravlje

Naporna sedmica po pitanju zdravlja. Stres će biti pojačan a kod starije generacije Ovnova mogu se javiti problemi sa glavoboljama I pritiskom. Kod mlađih – virusne infekcije, upale.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *