Dnevni horoskop za 9. jul 2018.


Pred nama je nova sedmica, a šta su to zvezde spremile za ovaj prvi dan u njoj, recimo za početak da budete spremni na to da ćete ceo dan biti pod nekakvom silom koja vam neće dati da idete napred, već ćete stalno biti pod utiskom da se krećete u mestu i završavate nešto čemu se kraj ne nazire!

To dovodi do konfuzije i nervoze, na kraju do poptpunog mentalnog kolapsa, odustajanja i depresije. Osobe koje se bave umetnošću u ovoj priči mogu da jedini profitiraju, jer će se prepustiti beskrajnom maštarenju, obogaćivanju ranijih radova.
Mogući problemi u saobraćaju, zastoji, višesatna čekanja, posebno ukoliko idete van zemlje. Preprečite put nervozi i slušajte lepu muziku usput.
Prijatan dan vam želimo!

OVAN

POSAO
Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava.
LJUBAV
Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

MOTO: JA SAM

KARAKTERISTIKE: Preduzimljiv, odvažan, impulsivan, svojeglav, dinamičan. Ima najjaču energiju, ali nema istrajnu volju. Poseduje fizičku lepotu. Vodi večitu bitku i u konstantnoj je aktivnosti. Voli sport i sve vrste fizičkih aktivnosti.

PLANETA: Mars.

ZANIMANJE: Političar, inženjer, advokat, komičar, vojnik, hemičar, astronom, hirurg, mesar, berberin.

MANA: Arogantan, nepromišljen.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *