Dnevni horoskop za 10. jul 2018.


Venera danas ulazi u Devicu… Za razliku od perioda kada je boravila u Lavu i mogla da se prepusti i bude raskalašna, divlja i pomalo luda, u narednom periodu se stišava, povlači, ali i dalje fokusirana na svoje voljeno biće, na kog motri, nad kojim bdi i sa kojim sneva.. Dok je Venera u Devici, Sunce je u Lavu… Može, a i ne mora biti reagovanja od strane Venere na pokušaje Sunca da joj se dodvori. Svakako će Venera putujući kroz Devicu imati dosta uzbudljivih trenutaka, a i leto je samo po sebi takvo.
Ugodan dan svima.

OVAN

POSAO
Nalazite se u dilemi između više poslovnih mogućnosti. Na kraju, pokazaće se da ni jedna od njih ne zadovoljava vaše osnovne kriterijume ili interesovanja.
LJUBAV
Nema potrebe da se suviše ističete u nepoznatom društvu. Zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

MOTO: JA SAM

KARAKTERISTIKE: Preduzimljiv, odvažan, impulsivan, svojeglav, dinamičan. Ima najjaču energiju, ali nema istrajnu volju. Poseduje fizičku lepotu. Vodi večitu bitku i u konstantnoj je aktivnosti. Voli sport i sve vrste fizičkih aktivnosti.

PLANETA: Mars.

ZANIMANJE: Političar, inženjer, advokat, komičar, vojnik, hemičar, astronom, hirurg, mesar, berberin.

MANA: Arogantan, nepromišljen.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *