Dnevni horoskop za 26. jul 2018.

Dvadeset i šesti julski dan će, bar gore na nebu, biti jako, jako interesantno.
Merkur u opoziciji sa Marsom, može da vam skrati fitilj, pa je moguće da danas imate neku glasniju konverzaciju, da vas neko lako isprovocira ili da uđete u konflikt zbog nekih sitnica. Naravno strpljenje i mudro ćutanje i povlaćenje do sledeće prilike bi mogle da budu dobra taktika.
Sunce u trigonu sa Juputerom nekima će doneti jako pozitivnu energiju, moguće su neke lepe vesti, poslovne prvenstveno, moguć je i neki pozitivan događaj u vezi sa inostranstvom… Hajde da se nadamo da će ovaj aspekt biti u dominaciji danas 
Puno sreće vam želimo 

 

OVAN

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve..

LJUBAV
U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate

ZDRAVLJE
Dobro.

MOTO: JA SAM

KARAKTERISTIKE: Preduzimljiv, odvažan, impulsivan, svojeglav, dinamičan. Ima najjaču energiju, ali nema istrajnu volju. Poseduje fizičku lepotu. Vodi večitu bitku i u konstantnoj je aktivnosti. Voli sport i sve vrste fizičkih aktivnosti.

PLANETA: Mars.

ZANIMANJE: Političar, inženjer, advokat, komičar, vojnik, hemičar, astronom, hirurg, mesar, berberin.

MANA: Arogantan, nepromišljen.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!