Dnevni horoskop za 27. jul 2018.

Današnji petak donosi nam Sunce u opoziciji sa Marsom i obilje nervoze koja poput vulkana čeka da proradi. Ukoliko ste impulsivan tip, ovo nije vaš dan. Svi vi koji možete da se iskontrolišete i zauzdate pre nego se upustite u raspravu imate više šanse da danas izbegnete ozbiljne verbalne sukobe. Ovaj aspekt prilično je nezgodan i težak za preživljavanje, a najbolje ćete izbeći njegov uticaj ukoliko budete odmorne i bistre glave! Ako možete, prespavajte dobar deo dana ili bar idite večeras ranije na spavanje.
Danas je i Pun Mesec u Vodoliji, potpuno pomračenje Meseca, a nečega  finiš, svršetak, cilj. Od sutra novi ciklus, nova priča. Potreba da se korenito menjaju neke stvari, padaju ozbiljne odluke, radikalne, ponegde surove, ali nisu ishitrene niti nepromišljene. Sve to već neko vreme čuči u vama, a sad je iskoristilo priliku da izbije na videlo.
Želimo vam uspešan dan.
OVAN

POSAO
Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju timski rad.

LJUBAV
Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.

ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

MOTO: JA SAM

KARAKTERISTIKE: Preduzimljiv, odvažan, impulsivan, svojeglav, dinamičan. Ima najjaču energiju, ali nema istrajnu volju. Poseduje fizičku lepotu. Vodi večitu bitku i u konstantnoj je aktivnosti. Voli sport i sve vrste fizičkih aktivnosti.

PLANETA: Mars.

ZANIMANJE: Političar, inženjer, advokat, komičar, vojnik, hemičar, astronom, hirurg, mesar, berberin.

MANA: Arogantan, nepromišljen.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!