Dnevni horoskop za 29. jul 2018.

Dan pred nama je pravi test za nerve, dan prepun izazova i intriga koje ćete teško moći potpuno da ignorišete. Iako će vam razum biti u pripravnosti, posebno vama koji niste skloni ispadima i scenama, moguće je da ćete u jednom trenutku izgubiti kontrolu nad svojim reakcijama.
Sunce u Lavu glasno dobacuje da ne trpite, ne lažete sebe niti druge, da se ne stidite onoga što zaista o nečemu mislite, te da u slučaju dau vama kuva bes, taj bes izbacite iz sebe. Ostaje problem reagovanja i posledica po okolinu, i o tome povedite računa. Postoji mnogo načina da se nešto saopšti i prođe mirno, razumno, ljudski, a da i sami vi budete zadovoljni. Najvažnije je da se ne bojite da kažete ono što vam je na duši.
Želimo vam mir i strpljenje.
OVAN

POSAO
Dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovni dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam. Ponekad je prvi utisak od presudnog značaja.

LJUBAV
Osoba koja privlači vašu pažnju i emotivno interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima.

ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

MOTO: JA SAM

KARAKTERISTIKE: Preduzimljiv, odvažan, impulsivan, svojeglav, dinamičan. Ima najjaču energiju, ali nema istrajnu volju. Poseduje fizičku lepotu. Vodi večitu bitku i u konstantnoj je aktivnosti. Voli sport i sve vrste fizičkih aktivnosti.

PLANETA: Mars.

ZANIMANJE: Političar, inženjer, advokat, komičar, vojnik, hemičar, astronom, hirurg, mesar, berberin.

MANA: Arogantan, nepromišljen.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!