Dnevni horoskop za 30. jul 2018.

Vrlo strastven dan pred nama i sam start koji obiluje emocijama koje su izuzetno naglašene i s željom da izbiju poput erupcije. Danas je moguće da ćete povrediti nekoga ili biti smai povređeni od strane veoma drage osobe, veoma značajne u važem životu. Nošeni snagom erupcije, usput ćete zakačiti i neke druge stvari u vašem životu, te će sve da krene u smeru zavisno od vašeg znaka. Zemljanim znakovima teći će uglavnom sve po propisu, očekivano, dok će ostali znakovi morati da se pomuče, neki manje, neki više…
Veče provedite odmarajući. Ovo je buran period i odmor vam je itekako potreban.
Svako dobro i miran san.
OVAN

POSAO
Neko ne ispunjava sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu.

LJUBAV
Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procena.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

MOTO: JA SAM

KARAKTERISTIKE: Preduzimljiv, odvažan, impulsivan, svojeglav, dinamičan. Ima najjaču energiju, ali nema istrajnu volju. Poseduje fizičku lepotu. Vodi večitu bitku i u konstantnoj je aktivnosti. Voli sport i sve vrste fizičkih aktivnosti.

PLANETA: Mars.

ZANIMANJE: Političar, inženjer, advokat, komičar, vojnik, hemičar, astronom, hirurg, mesar, berberin.

MANA: Arogantan, nepromišljen.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!