Dnevni horoskop za 2. avgust 2018.

Dobar i miran dan vam želimo.
Stigo nam je četvrtak kojeg se malo i plašimo, jedan teži aspekt je pred nama – kvadrat Marsa i Urana, aspekt koji bismo mogli da osetima u narednih par dana. Pripremite se za solidnu dozu stresa, kako kod posla tako i kod kuće i na sve načine pokušajte da se odmaknete od sukoba, nikako ih ne inicirajte, a kada osetite da neke situacije streme ka svađama, jednostavno se isključite.
Na poslu će možda biti i teže nego kod kuće, tu uvek možete da izađete i ispraznite svoje misli i osećanja, pa da se onda ispražnjeni vratite i nastavite tamo gde ste stali.
Pored odnosa, mogući i ostali problemi, razni kvarovi, neočekivani troškovi itd, pa … samo glavu gore i gledajte da se što manje stresirate. Odlično će vam prijati šetnje (nasamo), gledanje filmova ili slušanje muzike, takođe nasamo. Dok ste sami, ni sa kim nema da se svađate niti kome da se zamerate…
Srećno… trebaće vam sreća narednih dana 🙂
OVAN

POSAO
Budite spremni da pravilno odreagujete u svakom trenutku. Mala nepažnja može da ima ogromne posledice. Skoncentrišite se.

LJUBAV
Imate nerealnu sliku o osobi koja vam se dopada. Suočite se sa tim da ona nikada ne može da bude onakva kavom je zamisljate.

ZDRAVLJE
Nema promena.

MOTO: JA SAM

KARAKTERISTIKE: Preduzimljiv, odvažan, impulsivan, svojeglav, dinamičan. Ima najjaču energiju, ali nema istrajnu volju. Poseduje fizičku lepotu. Vodi večitu bitku i u konstantnoj je aktivnosti. Voli sport i sve vrste fizičkih aktivnosti.

PLANETA: Mars.

ZANIMANJE: Političar, inženjer, advokat, komičar, vojnik, hemičar, astronom, hirurg, mesar, berberin.

MANA: Arogantan, nepromišljen.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!