Dnevni horoskop za 3. avgust 2018.

Konačno petak, nadamo se da je i vama ova nedelja brzo prošla kao i nama, i da je nećete pamtiti po nekim ružnim događajima ili svađama. I danas malo teži dan, nadamo se da će već tokom večeri biti svima lakše, pa hajde da preguramo prvi deo dana i onda se opustimo pred vikend.
Moguće nesuglasice sa partnerima na poslu ili onim kod kuće, gledajte da spustite pogled i čujete sve što vam kažu ili zameraju, smirite se, pa za koji dan date odgovore ili argumente u vezi tih razgvora. Moguće je da zabrljate sa nekim stvarima koje svakodnevno šablonski radite, danas vam, eto, nije dan, a to se svima dešava… zato sve prekontrolišite 2-3 puta.
Sa partnerom ne ulazite ni u kakve rasprave, ne planirajte pre podne ništa, sve planove ostavite za sutra ili dane koji tek dolaze. Ni rodbina vam neće baš prijati, pa možda najbolje da na neko vreme ugasite telefon i odmorite se od svih…
E drugi deo dana je već svetliji, možete da se vratite voljenoj osobi i isplanirate neko lepo druženje za večeras. Prijaće vam…
Lep petak i još lepši vikend vam želimo 🙂
OVAN

POSAO
Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima.

LJUBAV
Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.

ZDRAVLJE
Konzumirajte više tečnosti.

MOTO: JA SAM

KARAKTERISTIKE: Preduzimljiv, odvažan, impulsivan, svojeglav, dinamičan. Ima najjaču energiju, ali nema istrajnu volju. Poseduje fizičku lepotu. Vodi večitu bitku i u konstantnoj je aktivnosti. Voli sport i sve vrste fizičkih aktivnosti.

PLANETA: Mars.

ZANIMANJE: Političar, inženjer, advokat, komičar, vojnik, hemičar, astronom, hirurg, mesar, berberin.

MANA: Arogantan, nepromišljen.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!