Dnevni horoskop za 4. avgust 2018.

Subota na pragu, a s njom kratkotrajan predah i konačni osećaj da vladate situacijom, ili bar da osećate da možete s nečim da se nosite. Iako bi se očekivalo da vas je nemilosrdna sila prethodnih dana potpuno iscrpela i da nemate snage niti volje za bilo kakvo delanje, dešava se upravo suprotno.
Probajte da sredite stvari u svom životu danas i narednih par dana posvetite se samo sebi, jer nailazi uskoro eklipsa i to treća, te ako ste uspeli da se oduprete prvim dvema, treća vas može potpuno oboriti. Dočekajte je spremni.
Svako dobro vam želimo.
OVAN

POSAO
Postoji osoba koja vam odjednom pravi teškoće i vrši pritisak na vas da se drukčije postavite. Ne upuštajte se u rizične poduhvate jer vam se to može obiti o glavu.

LJUBAV
Ostanite ponosni u razgovoru sa partnerom i dajte do znanja da možete da pobedite trenutni problem ali samo ako su obe strane zainteresovane da nađu rešenje.

ZDRAVLJE
Alergija.

MOTO: JA SAM

KARAKTERISTIKE: Preduzimljiv, odvažan, impulsivan, svojeglav, dinamičan. Ima najjaču energiju, ali nema istrajnu volju. Poseduje fizičku lepotu. Vodi večitu bitku i u konstantnoj je aktivnosti. Voli sport i sve vrste fizičkih aktivnosti.

PLANETA: Mars.

ZANIMANJE: Političar, inženjer, advokat, komičar, vojnik, hemičar, astronom, hirurg, mesar, berberin.

MANA: Arogantan, nepromišljen.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!