Sedmični horoskop od 6.8. do 12.8. – Najsretniji znakovi će biti Ovan, Vodenjak i Blizanac

 

 

 

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

 

Hrana

Polje hrane je I ove sedmice dosta naglašeno, što vam donosi da vrlo često posežete za onim što najviše volite I da teško uskraćujete sebi neke fine zalogaje. Ono što vas “vadi” trenutno jeste da ste više u pokretu I da brzo trošite kalorije koje unesete.

Ljubav

Ulazak vašeg vladara u znak Blizanaca tokom ove sedmice može vam doneti veće aktivnosti, kontakte sa dosta ljudi I nova poznanstva. Iako ove mogućnosti idu najviše preko poslovnog segmenta, ne isključuju ni poznanstvo preko nekog od prijatelja. Neko vam se može dopasti, ali ćete za sada sve to održavati samo na nivou komunikacije I povremenih susreta. Ako ste u emotivnoj vezi – u ovu sedmicu ulazite u dobrom aspektu sa vladarom polja ozbiljnih partnerstava, Venerom. Generalno gledano – nije loš momenat da se neke stvari u odnosu sa voljenom osobom srede, mada ćete imati pomalo problema u komunikaciji. No, to je ništa u odnosu na prethodni period, I sada ćete lakše pronalaziti zajednički jezik. Ono što je dobro I što će vam svakako pomoći da oporavite odnos, jeste više strasti I želje prema partneru.

Posao

Do polovine sedmice dosta ćete tvrdoglavo istrajavati na nekim situacijama koje ste pokrenuli u proteklom periodu. Sve će funkcionisati usporeno, I već ćete misliti da je vreme da dižete ruke od cele ove priče. No, polovinom sedmice Mars prelazi u znak Blizanaca I vaše polje pokreta I dogovora, a Merkur se vraća u vaše polje ličnosti. Situacije koje su vam bitne će se znatno ubrzati, I rešenja će biti na domak ruku. Pravi je trenutak da se više aktivirate I kontaktirate saradnike. Sada možete ostvariti ono što vam je potebno.

Novac

Ne samo da su sada isplate redovnije I da možete lakše da dišete po ovom pitanju, već tokom ove sedmice možete napraviti I par dodatnih poslovnih angažmana, koje ćete odmah naplatiti.

Zdravlje

Ako niste kako treba “odležali” neku laku prehladu, sada vam se može vratiti. Imaćete probleme sa grlom I sa sinusima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!