Sedmični horoskop od 6.8. do 12.8. – Najsretniji znakovi će biti Ovan, Vodenjak i Blizanac

 

 

 

RIBE

Hrana

Neke veće tegobe sa zdravljem mogu vas “opasuljiti” ove sedmice – konačno ćete shvatiti da ne možete živeti od vazduha, grickalica I slatkiša. Potrebno vam je neuporedivo više vitamina I minerala u ishrani.

Ljubav

Kod slobodnih pripadnika znaka – strast, strast, strast. U jednom ste jakom kontaktu, koji je doduše pomalo nedefinisan, pa ga ni ne možemo nazvati vezom u klasičnom smislu te reči. Ipak, susreti postoje, postoji redovan kontakt I vi se povremeno osećate kao da ste na sedmom nebu. Doduše, povremeno vas takođe“probode” I misao šta će od svega ovoga biti na dalje, ali trudite se da je odagnate od sebe. Pokušajte da se opustite I uživate, a budućnost neka donese šta god da donese…..U vašim emotivnim relacijama, I na dalje su prisutni veliki “skokovi” u raspoloženju I funkcionisanju. Vi ste povremeno nervozni, druga strana teško toleriše takve vaše “momente”. Već u nekom drugom trenutku, volite se kao da sutra ne postoji. Ipak, ono što je dobro jeste da uspevate da gurate dalje. Kako, to verovatno samo vas dvoje znate….

Posao

Venera koja je direktna u vašem znaku I polju ličnosti donosi vam dobre prilike, nagrade, mogućnosti za napredovanje, ali I odličnu komunikaciju I razumevanje sa poslovnim partnerima I saradnicima. Doduše, dođe tu do povremenih čarkica, ali vi uspevate da ih smirite na vama svojstven, lep I uglađen način. Merkur se ove nedelje vraća u vaše polje posla I novca, donoseći potrebu da sredite papire I više se usmerite na nezavršene obaveze iz proteklog perioda. U suštini, dobra poslovna nedelja je pred vama.

Novac

Naplatićete neko potraživanje iz prethodnog perioda, ali nemojte biti iznenađeni ako “ispliva” I neko dugovanje. Regulišite ovo na vreme.

Zdravlje

Problemi sa raspoloženjem I ishranom odražavaju se na vaše zdravlje. Promenite svoje životne navike, to vam je sada neophodno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!