Sedmični horoskop od 6.8. do 12.8. – Najsretniji znakovi će biti Ovan, Vodenjak i Blizanac

 

 

 

BIK

Hrana

Ulazak Sunca u vaše polje ličnosti probudiće sve one hedonističke apetite koje ste pokušavali da suzbijete. Neki od vas mogu jesti impulsivno, na nervnoj bazi.

Ljubav

Vladarka vašeg znaka ide direktnim hodom, što donosi slobodnima da lakše mogu iza sebe ostaviti neku emotivnu prošlost. Evidentno je da se još uvek mogu javljati bivši partneri, ali sada vas to neće u toj meri doticati. Spremni ste da istinski stavite tačku na sve to. Nove prilike se pojavljuju u vašem životu, I jedino što je potrebno jeste da ne žurite, da sve ovo ne bi ostalo samo na par susreta I naglašenoj strasti. Što se tiče onih u emotivnim vezama, shvatićete da ste I vi I partner oko nekih situacija previše dramili I pravili problem, dok je rešenje na dohvat ruke I jednostavno. Samo je potrebno pokazati više razumevanja, uneti dašak “ljubavne vatre” koja je nekako zgasnula u proteklom periodu, I vaš odnos će krenuti na bolje. Promenite nešto u svojoj vezi – sada će to dati dobre rezultate.

Posao

Sunce ulazi u vaše polje ličnosti, a Mars prelazi u polje posla I novca. Ovi aspekti daju veću prodornost i više angažovanja u poslovnom segmentu, ali i lakše ostvarivanje rezultata. Vratite se korak unazad i regulišite neke obaveze koje su zaostale, da vam ne bi napravile problem ove, a naročito naredne sedmice. Period teškoća ostavljate većim delom iza sebe i sada je samo potrebno razraditi detalje i biti posvećen onome što radite. Razumevanje sa saradnicima i poslovnim partnerima je dobro.

Novac

Polje dugova se ponovo aktivira od polovine ove sedmice, pa bi bilo dobro da proverite da li ste nešto zaboravili da platite. Možete biti neprijatno iznenađeni nekim podsećanjem ili opomenom.

Zdravlje

Generalno se zdravstveno stanje popravlja, ali biste trebali da povedete računa o tome šta I koliko jedete, jer ćete se često osećati naduveno I teško. Kod starijih pripadnika znaka mogu se aktivirati glavobolje ili problemi sa sinusima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!