Dnevni horoskop za 5. avgust 2018.


Lepi dani su pred nama ako je verovati vremenskoj prognozi, pa s lepim mislima započnite ovu nedelju. Budite vredni, ako ste u mogućnosti ne ostavljajte ništa započeto za naredni dan, tako će vam i subotnje jutro početi lepo i opušteno…
Bez posebno bitnih aspekata današnji dan trebalo bi da protekne stabilno i bez trzavica, ukoliko ih sami ne izazovete, izazvani nečim. Pokušajte da na izazove odgovorite svojom mudrošću, uvek sačekajte da prvi nalet besa prođe, a kažu i da jutro je pametnije od večeri.
Neka vam današnji dan prođe u lepim planovima za vikend ili leto koje je napokon došlo. Ne zaboravite da budete aktivni i disciplinovani što se zdravog života tiče.
Ugodan dan svima!

OVAN

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno kako biste sačuvali svoje poslovne interese. Izbegavajte poslovno rivalstvo.
LJUBAV
Nalazite se u emtivnom raskoraku. Dilema koju pokušavate da rešite više zavisi od nečije volje ili uticaja.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

MOTO: JA SAM

KARAKTERISTIKE: Preduzimljiv, odvažan, impulsivan, svojeglav, dinamičan. Ima najjaču energiju, ali nema istrajnu volju. Poseduje fizičku lepotu. Vodi večitu bitku i u konstantnoj je aktivnosti. Voli sport i sve vrste fizičkih aktivnosti.

PLANETA: Mars.

ZANIMANJE: Političar, inženjer, advokat, komičar, vojnik, hemičar, astronom, hirurg, mesar, berberin.

MANA: Arogantan, nepromišljen.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!