Dnevni horoskop za 7. avgust 2018.

Kakav dan pred nama! Krenimo redom.. Sunce u kvadratu sa Jupiterom, tako redak aspekt, a nezgodan kvadrat ukazuje na veliku mogućnost preterivanja, alavosti, precenjivanja, očekivanja više nego što se zaslužuje. Energija koja karakteriše ovaj dan mora biti usmerena ka nečemu što donosi korist ili će se raspršiti posvuda i uplesti vas u nevolje s okolinom.
Mogući porblemi sa zakonom, mutne radnje, moral u zapećku… Izražen hedonizam i preterivanje u opijanju i jelu…
Danas i Venera ulazi u Vagu, i tu će joj biti sasvim ugodno narednih mesec dana! Uživaće sve Vage, a nešto manje Jarčevi i rakovi
Danas je dan kada Uran kreće u svoj retrogradni hod, a po čemu je specifičan i najmanje običan, to je po tome što nas ovaj Uran svojom retrogradnošću vraća nazad ciljano na tačke koje su vam zakočile neke stvari u životu, nešto što treba da otkrijemo u sebi uzrok zašto nam se promene u životu nikako ne dešavaju na određenim poljima, da li je to neko ili nešto?
Potrajaće ovaj ciklus sve do početka januara. Imate dovoljno vremena da napravite detaljne analize i samopreispitivanja i pokrenete neke točkove sudbine.
Svako dobro.
OVAN

POSAO
Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni dan. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.

LJUBAV
Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte Partneru prebacivati odgovornost.

ZDRAVLJE
Sklonost virusima

MOTO: JA SAM

KARAKTERISTIKE: Preduzimljiv, odvažan, impulsivan, svojeglav, dinamičan. Ima najjaču energiju, ali nema istrajnu volju. Poseduje fizičku lepotu. Vodi večitu bitku i u konstantnoj je aktivnosti. Voli sport i sve vrste fizičkih aktivnosti.

PLANETA: Mars.

ZANIMANJE: Političar, inženjer, advokat, komičar, vojnik, hemičar, astronom, hirurg, mesar, berberin.

MANA: Arogantan, nepromišljen.

ZA SLEDEĆI HOROSKOPSKI ZNAK IDITE NA SLEDEĆU STRANICU!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Content is protected !!